Bistriţa: Prostituatele au bani să cumpere de la sex shop

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vânzările la sex shop-ul din centrul Bistriţei, singurul din judeţ, au scăzut în acest an, al 13-lea de la înfiinţare, cu 25% faţă de anul trecut. Vânzătorul Florin Viorel spune că magazinul rezistă datorită clienţilor fideli, care cer discreţie maximă, clienţi printre care se numără şi prostituatele din Bistriţa.

Magazinul erotic din Bistriţa, apărut pe piaţă acum 13 ani, are vânzări puţine de la începutul anului. Vânzătorul singurului sex shop din judeţ, Florin Viorel, spune că lipsa banilor se resimte şi la acest capitol. Deşi preţurile au rămas aceleaşi la toate produsele, vânzările din acest an au scăzut cu 25%. „Oamenii şi-au stabilit priorităţile şi au tăiat de unde au considerat necesar. Avem noroc cu clienţii fideli", este de părere bărbatul. Produsele sunt de la 4 lei la 400 de lei. Gama este diversă, de la prezervative, lubrifianţi, vibratoare până la cătuşe, bici, păpuşi gonflabile, lenjerie comestibilă.

Magazinul la care vinde de acum 10 ani, dintr-o pură întâmplare, este situat pe una dintre străduţele Centrului Istoric. Sex shopul este bine poziţionat pentru cei care vor să-şi cumpere jucării erotice fără să fie văzuţi. „Prima regulă e discreţia. Fără discreţie nu ar fi rezistat 13 ani acest magazin", crede vânzătorul. De aceea, el acceptă orice „scuză" pentru a-şi vinde marfa. „Din prima clipă îmi dau seama ce fel de cumpărător e şi cum trebuie să-l iau. Cam o treime dintre clienţi sunt foarte ruşinoşi, vin, bagă capul pe uşă, iar dacă mai e cineva înăuntru, pleacă. Accept orice scuză, inclusiv tradiţionalele «nu m-ai văzut» ,«eu n-am intrat aici» sau «cumpăr pentru un prieten, nu pentru mine», explică Florin Viorel.

Prostituatele, printre clienţii fideli

Acesta spune că sex shop-ul are clienţii lui fideli care sunt de toate vârstele, profesiile şi categoriile sociale. Vârsta medie a celor care trec pragul acestui sex shop este 30-35 de ani, atât femei, cât şi bărbaţi. „Proporţia cumpărătorilor e 30%  femei şi 70% bărbaţi. Am avut luni în care a fost exact invers, femeile cumpărau mai mult, dar asta a fost acum câţiva ani. Printre clienţii fideli ai sex shop-ului sunt şi prostituatele din oraş", mărturiseşte bărbatul.

Cea mai ciudată solicitare

Vânzătorul, un bistriţean de 35 de ani, spune că a auzit multe încât nimic nu-l mai surprinde. „Există extreme mult peste ceea ce şi-ar imagina unii oameni. Un cuplu a intrat în magazin cu o solicitare care m-a lăsat fără cuvinte. Doamna vroia un vibrator lung de 40 de cm şi gros cat o sfeclă. Le-am spus că voi face comandă şi, când a ajuns, i-am contactat şi au venit după produs. Mai târziu mi-a spus că a fost în regulă, deşi se putea şi mai bine. Iar aceasta este doar un exemplu", povesteşte vânzătorul.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite