Bistriţa: Profesorii îşi pot depune dosare pentru examenul de titularizare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Persoanele care vor să obţină un loc de muncă în învăţământ se pot înscrie, până vineri, 25 iunie, la examenul de titularizare. Dosarele se depun între orele 9.00 şi 15.00 într-unul din cele două centre de concurs constituite de Inspectoratul Şcolar Judeţean la Şcoala Generală nr. 1 şi Şcoala Generală „Ştefan cel Mare", ambele din Bistriţa.

La primul centru de înscriere se preiau dosare pentru: educaţie fizică, kinetoterapie, învăţători, limba şi literatura română, limbi moderne, limba maghiară maternă, discipline tehnice, limba rromani. La cel de-al doilea centru, Şcoala Generală „Ştefan cel Mare", candidaţii îşi pot depune dosare pentru arte, biologie, chimie, fizică, istorie, geografie, socio-umane, matematică, educatoare, informatică, învăţământ special, religie.

Concursul de titularizare va avea loc peste o lună, în data de 14 iulie, iar absolvenţii de facultăţi din 2010 îşi vor putea completa dosarele cu adeverinţa care să le ateste faptul că au licenţa, până în data de 7 iulie. Lista posturilor neocupate, precum şi detalii despre actele necesare pentru înscriere se găsesc pe www.isjbn.ro, la secţiunea „Mişcarea personalului didactic-Titularizare".  

Inspectoratul a vacantat 1197 de posturi pentru anul şcolar viitor. 359 dintre acestea au fost deja ocupate în etapele de transfer şi pretransfer, desfăşurate în luna mai. Restul de 838 de posturi didactice se vor ocupa în urma titularizării şi a examenelor pentru suplinitorii calificaţi şi necalificaţi, care vor avea loc în luna august.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite