Bistriţa: O profesoară a fost bătută în tren de un elev pe care l-a lăsat corigent

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Profesoara agresată a fost adusă cu ambulanţa din staţia Sărăţel
Profesoara agresată a fost adusă cu ambulanţa din staţia Sărăţel

Gabriela Sângeorzan, o profesoară de geografie de la Grupul Şcolar Agricol din Beclean, a fost bătută de un tânăr cu glugă în trenul care o aducea la Bistriţa. Femeia crede că este unul dintre elevii pe care i-a lăsat corigenţi şi va depune plângere penală după ce se va însănătoşi.

Cadrul didactic se întorcea la Bistriţa cu trenul şi înainte să ajungă în staţia Şintereag  un tânăr cu faţa acoperită a lovitul cu pumnul în zona feţei după care a sărit din personal. Profesoara a fost luată de o ambulanţă din Staţia Sărăţel, la nici 15 minute distanţă de Bistriţa, şi transportată la urgenţele de la Spitalul Judeţean BN din Bistriţa. Femeia are un dinte rupt, arcada dreaptă spartă şi obrazul stâng umflat. Medicii de la Spitalul Judeţean, unde va rămâne internată câteva zile, i-au făcut o tomografie şi au constatat că nu are nimic rupt. „Este hotărâtă să depună plângere penală împotriva agresorului tocmai pentru a demonstra că bătaia nu e o soluţie", spune purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean BN, Ana Maria Leuca, care a vorbit cu profesoara agresată.

Poliţiştii de la Biroul de Transporturi Feroviare BN bănuiesc că agresorul acesteia este unul dintre elevii lăsaţi corigenţi. „Am început o anchetă şi de la sesizare oamenii sunt pe teren încercând să-l găsească pe făptaş", spune subcomisarul  Adrian Crăciunescu, de la Poliţia Transporturi Feroviare Bistriţa-Năsăud.

O ambulanţă a adus-o pe profesoara bătută din staţia de tren Sărăţel până la Spitalul Judeţean din Bistriţa

Dăscăliţă severă

Profesoara are 32 de ani, predă geografie la Grupul Şcolar Agricol din Beclean. Ea este cunoscută drept un cadru didactic sever. „Îmi spunea că atât anul acesta, cât şi anul trecut a lăsat mulţi elevi corigenţi. Ea zice că vrea să facă şcoală, iar copii să înveţe", spune purtătorul de cuvânt al ISJ BN.

Profesoara bătută este acum internată la Spitalul Judeţean din Bistriţa
Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite