Bistriţa: Preţul de vânzare a lui Moraes a fost redus la 1 milion de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele clubului Gloria Bistriţa, Jean Pădureanu, a declarat că a redus din preţul de transfer al atacantului brazilian Aluisio Moraes, dar nu-l va ceda pe mai puţin de un milion de euro cu TVA.

"Moraes pleacă dacă are o ofertă de transfer bună pentru club, altfel nu. Dar eu aş prefera să nu îl vând pe Moraes. Cu el scot rezultate, iar cu rezultatele scot bani şi prestigiu. Am mai lăsat din preţ, dar nu mai puţin de 1 milion de euro cu TVA. Jucătorul vrea să joace la o echipă cât mai titrată şi să câştige mai mulţi bani, e normal", a spus oficialul grupării ardelene. Pădureanu a menţionat că va fi foarte greu să se înţeleagă cu gruparea FC Rapid în privinţa transferului atacantului brazilian. El a adăugat că oficialii rapidişti au încercat să forţeze transferul prin metode incorecte. "Cu Rapid va fi foarte greu să mă înţeleg. Am motivele mele... am o casetă înregistrată pe care mâine sau poimâine o voi da pe un post de televiziune. Este cu tatăl lui Moraes şi cu jucătorul. Iar acolo se va vedea care e poziţia lor şi care e poziţia mea şi ce s-a încercat să se facă. Nu sunt supărat pe cineva de la Rapid, ci pe idei. Am avut experienţe nefericite cu Rapid, acum 5-6 ani, cu Sânmărtean. L-am dat împrumut la Rapid, iar când a expirat am vrut să-l dau în Grecia. Ei l-au scos bolnav de hepatită, dar el nu era bolnav. La fel s-a încercat şi acum. Nu ştiu de unde, de la ei (n.r. - oficialii clubului Rapid) sau din altă parte... Dar mă gândesc că numai părţile interesate ar putea avea această atitudine. Au vrut să scoată că el nu mai vrea aici şi că e scandal la Bistriţa. Dar e inexact", a precizat el.
Moraes are oferte de transfer şi de la cluburi din străinătate, susţine preşedintele clubului Gloria Bistriţa. "Pe Moraes îl doresc mai multe cluburi, dar nu le mai spun public pentru că le fac deservicii. Dar Moraes e dorit şi în străinătate. Dacă cedez sub 2 milioane, cât are el clauza de reziliere, sunt convins că se va vinde, dar eu aş vrea să nu-l vând", a adăugat preşedintele grupării ardelene.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite