Bistriţa: Preşedintele CJ îşi face baie personală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În capătul holului Consiliului Judeţean, lângă biroul preşedintelui Liviu Rusu, se lucrează de zor de câteva zile. Unii consilieri judeţeni ştiu că acolo îşi face preşedintele baie personală şi califică gestul acestuia drept neavenit întrucât la nici 3 metri este deja un grup social.

Consilierii judeţeni îl acuză pe preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, Liviu Rusu, că îşi face baie personală şi cheltuie inutil banii. Aceştia susţin că Liviu Rusu îşi construieşte o toaletă specială în locul a două spaţii care deserveau drept birou pentru secretarul CJ şi pentru serviciul de licitaţii. „Preşedintele îşi construieşte baie personală chiar lângă biroul său. Nu văd utilitatea acesteia mai ales că la nici 3 metri este deja una. Viitoarea baie are şi duş", spune consilierul judeţean PSD Daniel Suciu.

Un alt consilier judeţean (PNL) Dorin Popescu califică drept neavenită investiţia preşedintelui CJ. „E o investiţie inutilă pe care o face preşedintele CJ în stilu-i caracteristic, lipsit de transparenţă. Ca şi Boc, el lucrează într-un univers paralel şi văd poporul ca pe o anexă de care îşi mai aduc aminte ocazional", susţine Dorin Popescu. Acesta îl acuză pe preşedintele CJ de lipsă de comunicare privind investiţiile pe care le face în instituţie.

Toaletă de protocol pentru delegaţiile străine

De cealaltă parte, preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, Liviu Rusu, respinge acuzaţiile. Acesta pretinde că lângă biroul său se construieşte un grup social pentru delegaţiile străine şi banii pentru acesta au fost prinşi în proiectul de reabilitare a instituţiei. „CJ nu a fost reamenjat de multă vreme. S-a făcut un proiect în acest sens. Totul este legal. Anul acesta s-au alocat 700.000 de lei pentru lucrări de reabilitare a instituţiei. Grupul social care se construieşte acum va servi drept toaletă de protocol pentru delegaţiile străine", susţine Liviu Rusu.

Casetă: Exces de lux

Gheorghe Marinescu, fostul preşedinte al CJ, totodată consilier judeţean PSD, a vorbit cu muncitorii care lucrează lângă biroul lui Liviu Rusu. Aceştia i-au spus că fac un cabinet medical. „Şi eu am renovat instituţia, dar nu am făcut cheltuieli inutile cum face actualul preşedinte CJ, opinează Marinescu.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite