Bistriţa: Prefectul Cristian Florian vrea mai mulţi poliţişti în stradă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Florian
Cristian Florian

Prefectul Cristian Florian a cerut noului comandant acum al Inspectoraului Judeţean de Poliţie Bistriţa-Năsăud, Ovidiu Mureşan, să facă schimbări în organizarea instituţiei şi să îmbunătăţească activitatea Poliţiei Rutiere, creşterea numărului de accidente rutiere în 2010 faţă de anul trecut.

„Faptul că judeţul nostru este clasat în coada clasamentului privind numărul de accidente rutiere nu trebuie să ne facă să ne lăsăm pe o ureche. Vreau ca acele accidente care se pot evita prin existenţa unui echipaj al poliţiei în stradă să fie evitate", a cerut prefectul în Colegiul Prefectural din luna octombrie.

Comisarul şef, Ovidiu Mureşan, a promis că imediat ce se va pune la curent cu situaţia tuturor compartimentelor instituţiei pe care o conduce interimar, va lua măsuri de rezolvare a problemelor ridicate de Florian. „Problemele sunt provocate în principal de lipsa personalului. Oamenii care lucrează în weekend trebuie să primească zile libere în timpul săptămânii. Noi lucrăm în trei schimburi, iar din acest motiv se ajuge în situaţia ca vineri seara în jurul orei 19 atunci când avem un vârf de sarcină cauzuistică să nu fim cu efectivele în stradă", a recunoscut Mureşan problemele de la rutieră.

Potrivit datelor prezentate, în primele 10 luni ale anului a crescut foarte mult numărul accidentelor rutiere. Dacă în 2009 au avut loc 261 de accidente, în acest an, s-au produs cu 50 mai multe. 

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite