Bistriţa: Poveste de dragoste sub ochii a 2.000 de spectatori ai Gloriei (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În pauza meciului de aseară dintre Gloria Bistriţa şi FC Braşov, Ionel Simionca, un fan al echipei bistriţene, i-a cerut mâna iubitei sale, Sorina Oltean. Prietenii celor doi plângeau de  emoţie şi spun că îşi doresc din tot sufletul ca îndrăgostiţii să fie fericiţi.

Ionel Simionca, un mecanic în vârstă de 30 de ani la o firmă din Bistriţa, i-a făcut aseară o surpriză de zile mari iubitei sale, Sorina Oltean, un agent de vânzări de 25 de ani, tot din oraş. „Sunt un om spontan. De când eram mic visam ca acest moment să fie unul cu totul deosebit, ca în filmele americane. Iniţial, am vrut să o cer de soţie la un meci al Gloriei cu Steaua, dar, până la urmă, am ales partida cu FC Braşov", spune Neluţu. Tânărul spune că îi place să facă multe lucruri trăznite care aduc zâmbete în viaţa celor din jurul lui. El povesteşte că ideea cererii în căsătorie pe stadion i-a venit în urma unei discuţii cu naşa sa. „Am întrebat-o ce ar fi mai emoţionant: să o cer pe Sorina de soţie în timp ce trece un avion pe deasupra Bistriţei sau pe stadion, în faţa a mii de spectator? Naşa mi-a zis că a doua variantă e mai nebunească", explică bărbatul.

Inelul, cumpărat în urmă cu două luni

El povesteşte că inelul l-a cumpărat, fără să fie sfătuit de cineva, în urmă cu două luni şi aştepta momentul potrivit pentru a-l oferi. Ionel Simonca mai spune că a trebuit să o convingă pe Sorina, care n-a călcat până ieri pe stadionul Gloriei, să meargă la meci fără să bănuiască ce va urma. „Am complotat cu prietena ei cea mai bună, care e o microbistă înfocată. Voiam, iniţial, în pauza dintre reprize, să apar din tribună fără ca Sorina să ştie că sunt şi eu pe stadion şi să-i dau inelul, dar până la urmă am mers împreună la meci", povesteşte îndrăgostitul.

Vezi GALERIA FOTO

La fel vede lucrurile şi Sorina, care spune că relaţia cu Neluţu e un vis frumos care s-a împlinit. „A fost... senzaţional! Nu puteam nici să plâng, nici să râd când m-a cerut de soţie. Am simţit o emoţie de nedescris! Sunt foarte fericită şi mă rog lui Dumnezeu să fim sănătoşi şi să fim împreună!", spune Sorina.

Prima întâlnire, la un restaurant italian

Cei doi îndrăgostiţi s-au întâlnit prima dată în luna aprilie a acestui an, la un restaurant cu profil italian din Bistriţa. „Am avut mari emoţii la prima întâlnire. După câteva întâlniri ne-am dat seama că ne potrivim şi că ar trebui să oficializăm relaţia noastră. Am ales meciul de aseară, deşi Sorina mi-a zis că atunci când o voi cere de soţie să nu fie multă lume prin jur. Nici aseară n-au fost mulţi, doar vreo 2000 de oameni", afirmă râzând Neluţu.

Crainicul meciului Gloria Bistriţa, Ionuţ Capotă, spune că este prima cerere de acest gen pe stadionul Gloriei şi că după momentul inedit i-a văzut pe prietenii celor doi plângând de fericire în tribune. „Aveam emoţii pentru Neluţu şi Sorina. Mi-au tremurat genunchii, iar aşa ceva mi se întâmplă foarte rar", mărturiseşte crainicul.

Casetă: 

Se vor căsători pe 1 Mai 2011

Sorina Oltean şi Ionel Simonca au stabilit deja data nunţii. Neluţu spune că îşi vor uni destinele pe 1 mai la anul şi nu au ales deocamdată locul unde îşi vor petrece luna de miere. „Ne gândim fie la Ibiza, în Antalia sau Egipt. Mai vedem", adaugă îndrăgostitul.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite