Bistriţa: Poliţiştii au prins cea mai mare captură de ţigări din acest an

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii şi jandarmii au prins noaptea trecută, în urma unui control de rutină, un bărbat din Maramureş care transporta ilegal peste 7400 de ţigări. Acesta le-a spus poliţiştilor că urma să le dea baxurile unei persoane din Bistriţa cu care s-a înţeles dinainte.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bistriţa-Năsăud, Claudia Rădoi, afirmă că bărbatul, în vârstă de 30 de ani, se face vinovat de infracţiunea de contrabandă şi a fost reţinut pentru 24 de ore. „Poliţiştii din comuna Nimigea şi jandarmii din Năsăud au oprit, la intersecţia Năsăud-Salva, pentru un control de rutină, un autovehicul Volkwagen Touareg cu numere de Maramureş. În urma verificării, aceştia au găsit pe bancheta din spate şi în portbagajul maşinii 7430 de ţigări. Bărbatul a declarat poliţiştilor că le-a adus din Ucraina şi că urma să i le dea unei persoane din Bistriţa care să le vândă. Controlul a fost efectuat de o patrulă mixtă alcătuită din poliţişti de la postul din Nimigea şi jandarmi de la postul din Năsăud", adaugă Claudia Rădoi.

Poliţişti continuă cercetările şi urmează să identifice persoana din Bistriţa cu care vorbise bărbatul originar din comuna Repedea, judeţul Maramureş.

Această captură de ţigări este cea mai mare din acest an a poliţiştilor din Bistriţa-Năsăud.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite