Bistriţa: Părinţii fetiţei accidentate, îngăduitori cu şoferul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Familia micuţei Daria Timeea Junghiatu, fetiţa de 1an şi şapte luni accidentată ieri dimineaţă pe o trecere de pieton din zona Han, nu vrea pedepsirea drastică a şoferului vinovat

Ei sunt uşuraţi că fetiţa este bine, că nu are nimic rupt şi că Timeea a scăpat fără lovituri la cap şi nu vor să vorbească cu presa: „Fetiţa este bine, nu înţeleg de ce faceţi atâta caz de această poveste. Vă rog să ne lăsaţi în pace", spune bunicul din uşa întredeschisă a apartamentului de pe strada Năsăudului, de la etajul 7 în care locuiesc trei generaţii. Nici tatăl nu se arată mai vorbăreţ: „Suntem bine şi noi şi băiatul ăla care a făcut accidentul. Sunt şi eu şofer şi ştiu că se putea întâmpla oricui", mai spune bărbatul înainte de a închide uşa. Întrebaţi dacă s-au înţeles deja cu autorul accidentului în privinţa despăgubirilor, cei doi bărbaţi au refuzat să răspundă.

Daria va fi externată mâine

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean, Gabriela Remeş spune că Daria va fi externată mâine şi că starea de sănătate a copilei este bună: „Medicii i-au făcut toate investigaţiile şi au descoperit că nu are fracturi la nivelul craniului şi nici are leziuni serioase, deşi iniţial a fost diagnosticată cu traumatism craniocerebral acut închis şi comoţie cerebrală. Ieri când am vizitat-o, fetiţa era veselă şi se juca", mai spune purtătorul de cuvânt.

Şoferul circula 10 zile cu dovadă

Mihai Cireş, şoferul care a dat cu maşina pe trecerea de pietoni  peste căruciorul în care se afla fetiţa a primit dovadă de la poliţişti să poată circula în continuare: „aşa este legea însă după ce expiră dovada de 10 zile va fi tras pe dreapta 90 de zile", explică Mihai Hect, poliţist la Serviciul Poliţie Rutieră Bistriţa.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite