Bistriţa: Pădureanu a stabilit obiectivul: locurile 6-10

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şeful grupării din parcul municipal, Jean Pădureanu vrea mai mult de la noul sezon competiţional. Asfel, el a trasat obiectivul lotului antrenat de Reghecamf: locurile 6-10.

„ Mă aştept ca antrenorii să formeze o echipă omogenă şi să obţinem rezultate bune. Materie primă este, va trebui să o asambleze şi să-i facă pe băieţi să joace pentru a ne realiza obiectivul. Pentru noul sezon, obiectivul nostru este clasarea pe unul dintre locurile 6-10", a declarat presedintele Consiliului Director, Jean Pădureanu, într-un interviu acordat postului Pro TV. Epopeea Moraes e pe terminate, la ora actuală, brazilianul fiind tot jucătorul Gloriei Bistriţa: "Singurul club care a intrat în negocieri a fost Steaua. Piţurcă a fost singurul care m-a sunat şi mi-a spus: Nea Jean cât vrei? Eu atât îţi pot oferi!", a povestit Pădureanu, care ţine în continuare de preţul jucătorului. "Mie îmi pare rău că i-am pus şi acea clauză. E prea mică şi n-aş vrea să-l ia nimeni. E super jucător", a spus Jean Pădureanu.
Un al jucător al Gloriei de care Victor Piţurcă s-a interesat este mijlocaşul defensiv Andrei Mureşan. "Lordul" l-ar lăsa pentru 200 de mii de euro, dar Piţurcă n-a mai dat semne cum că l-ar vrea. "Am vorbit şi de Mureşan, dar se pare că s-a răzgândit pentru că n-a mai sunat", a spus Pădureanu.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite