VIDEO/ IMAGINI ŞOCANTE: O fetiţă de nici 2 ani a fost accidentată pe zebră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O fetiţă din Bistriţa, de un an şi 7 luni, a fost accidentată, la ora 10.03, pe trecerea de pietoni din zona sensului giratoriu de la Han. Şoferul unei Dacii Solenza galbene, înmatriculate în Bihor, a acroşat căruciorul în care se afla fetiţa.

Martorii accidentului spun că şoferul nici nu s-a obosit să pună frână, fapt confirmat şi de poliţiştii care nu au găsit nicio urmă de frânare. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Claudia Creţa, spune că accidentul s-a petrecut pe Calea Moldovei, în zona sensului giratoriu de la Han, şi că mama fetiţei se pregătea să traverseze strada pe zebră în timp ce şoferul grăbit, Mihai Cireş, i-a lovit căruciorul, cu copil cu tot.

Căruciorul a fost aruncat la câţiva metri. Părinţii au dus imediat copila la secţia de urgenţe a Spitalului Judeţean. Gabriela Nemeş, purtătorul de cuvânt de la spital, afirmă că fetiţa se simte bine şi se află în afara oricăriu pericol. „Acum ea este cu părinţii la urgenţe şi va fi ţinută sub supraveghere 12 ore. Fata este bine şi la această oră se joacă. Părinţii mulţumesc Cerului că fiica lor este bine. Mi-au spus că nu vor să dea vina pe nimeni şi refuză să vorbească despre ceea ce s-a întâmplat", adaugă Gabriela Nemeş.

Politiştii i-au reţinut permisul şoferului şi i-au întocmit dosar penal. Claudia Creţa precizează că şoferul nu a fost băut şi că aşteaptă raportul medical de la Spitalul Judeţean pentru a stabili pedeapsa conducătorului de autovehicul. „Mihai Cireş ar putea rămâne fără permis timp de 90 de zile şi ar putea fi acuzat de contravenţie cu amendă maximă. După ce primim raportul de la spital, vom stabili ce pedeapsa va primi şoferul", adaugă Creţa.  

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite