Bistriţa: Miss România şi-a luat BAC-ul cu 9,53

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Citeşte şi:

Scandal fără precedent la BAC: peste 1.700 de elevi din Timiş au contestat notele

Cea mai frumoasă româncă a absolvit liceul cu o medie foarte mare, 9,53. Loredana spune că era extrem de emoţionată duminică dimineaţa. Nu ştia rezultatele de la BAC, pe care le-a aflat abia pe la prânz. „M-a sunat o colegă pe la 12.00 şi mi-a spus că am luat 9,35 la română, 9,30 la istorie şi 9,95 la geografie. Am sărit în sus de bucurie. Nu mi-a venit să cred că am luat note aşa de bune", mărturiseşte Loredana.

Ea zice că este mulţumită de rezultat pentru că a învăţat enorm. Se trezea cu noaptea în cap ca să repete materia, însă s-a meritat tot efortul. „BAC-ul a fost o perioadă stresantă, dar frumoasă. Am pus mult suflet şi, de obicei, când pui suflet în ceea ce faci, rezultatele sunt pe măsură", spune Loredana.

Chef cu colegii

Miss România spune că nu simte deocamdată că nu mai e în liceu. „O să simt probabil în primul an de studenţie că nu mai sunt liceancă. O să-mi fie dor de anii de liceu şi de colegi. Cu unii dintre ei o să ţin legătura pentru că vor face facultatea la Cluj. Şi în timpul BAC-ului îmi sunam colegii şi ieşeam seara la un suc. Ne mai relaxam. Cu ei o să sărbătoresc notele frumoase pe care le-am luat la BAC", zice Loredana.

Se înscrie la Drept

Ea se va odihni câteva zile, după care va merge la facultate. „Peste două săptămâni voi merge la Cluj-Napoca pentru a mă înscrie la Facultatea de Drept. Asta mi-am dorit dintotdeauna. Mă gândeam să-mi depun dosarul şi la actorie, dar cum amândouă facultăţile sunt la zi, nu cred că mă voi reuşi să le fac foarte bine pe amândouă. O să las actoria pe viitor", mărturiseşte Miss România.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite