Bistriţa: Liceele de arte şi muzică organizează săptămâna viitoare a doua sesiune de admitere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei 14 absolvenţi de gimnaziu, rămaşi nerepartizaţi în urma admiterii la liceu din această săptămână, se pot înscrie mâine la liceele din Bistriţa-Năsăud. Conducerile a două şcoli din Bistriţa, Liceul de Muzică „Tudor Jarda" şi Liceul de Arte Plastice „Corneliu Baba„, anunţă că mai au aproape 30 de locuri libere.

Elevii care doresc să urmeze cursuri de arte plastice sau de muzică se pot înscrie mâine la secretariatele celor două unităţi de învăţământ. Liceul de Muzică „Tudor Jarda" are 12 locuri libere. Directorul unităţii, profesorul Claudiu Şular, spune că astăzi şi mâine, între orele 10.00 şi 13.00, elevii sunt pregătiţi gratuit de profesori pentru examenele de aptitudini de marţi, 6 iulie, şi miercuri, 7 iulie.

Locuri libere în clasele de arhitectură şi arte plastice

Conducerea Liceului „Corneliu Baba" anunţă că au rămas 4 locuri vacante la secţia Arhitectură, Arte Ambientale şi Design, respectiv alte 10 locuri în clasa de Arte plastice şi decorative. Cei care se vor înscrie vor începe examenele de admitere de marţi cu proba de percepţie vizuală. Miercuri este programat testul de creativitate pentru clasa de arte plastice, iar joi, testul de creativitate pentru secţia de arhitectură. Examenul va avea loc în clădirea şcolii din strada Dornei nr. 1 din Bistriţa.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite