Bistriţa: La Cinema Dacia rulează “Salt”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cinefilii bistriţenii pot urmări thrillerul "Salt", o producţie americană în care joacă binecunoscuta actriţă Angelina Jolie.  

Pelicula durează aproape două ore, iar fanii actriţei Angelina Jolie au ocazia să o revadă în rolul unui ofiţer CIA, Evelyn Salt, acuzat pe nedrept că face spionaj pentru ruşi. Personajul principal, Evelyn Salt, este un ofiţer al CIA, binecunoscutulserviciu secret al SUA, dedicat profesiei sale. Salt a jurat să îşi servească ţara cu onoare şi a avut mereu o relaţie de amiciţie cu şeful ei, Winter. Acţiunea filmului începe din momentul în care ofiţerul CIA este acuzat de colegi şi superiori că este spion dublu şi că ruşii ar fi însărcinat-o să-l asasineze pe preşedintele SUA.

Evelyn Salt îşi dă seama că totul este o înscenare şi că trebuie să facă tot ce poate pentru a-şi salva reputaţia şi a demonstra că nu şi-a trădat patria. În acest sens încearcă să descopere adevăratul trădător şi apelează la toate abilităţile de care dispune şi de tot ce înseamnă experienţă în serviciul unei agenţii secrete. Toţi cred că ea este trădătorul deoarece fuge. Acţiunea este antrenantă. Filmul este un thriller turnat anul acesta, în regia lui Phillip Noyce. Pe lângă Angelina Jolie, în film joacă actorii Liev Schreiber, Chiwetel Ejiofor, Daniel Olbrychiski, August Diehl.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite