Bistriţa: Hotelul Metropolis se va deschide oficial peste două luni (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Construcţia hotelului a implicat colaborări cu 100 de companii şi parteneri din 10 ţări. Hotelul Metropolis are 60 de camere, 80 de locuri de parcare, o piscină interioară, jacuzzi, un centru spa, o sală de fitness şi aerobic, toate dotate cu aparate de ultimă oră.

Metropolis Grup a inaugurat astăzi la Bistriţa singurul hotel de 5 stele din estul Transilvaniei. Construcţia acestuia, începută în iunie anul trecut, a durat 9 luni. Hotelul este o investiţie de 12 milioane de euro a a Grupului de firme Metropolis, grup care s-a constituit acum 19 ani şi care este lider pe piaţa românească a jocurilor de noroc televizate.

Singurul hotel de 5 stele din estul Transilvaniei se inaugurează azi la Bistriţa (GALERIE FOTO)

„Ideea de a aduce ceva nou Bistriţei s-a materializat în iunie 2010 când s-a demolat fostul restaurant Phoenix şi a început construcţia acestui hotel", spune managerul de marketing şi vânzări al hotelului, Andrada Bălan.

Preţuri

Hotelul Metropolis are 60 de camere, 80 de locuri de parcare, o piscină interioară, jacuzzi, un centru spa, două săli de conferinţe, o sală de fitness şi aerobic, toate dotate cu aparate de ultimă oră. Restaurantul are o capacitate de 200 de locuri, cu posibilitate de lărgire la 450 şi cu terasă vara. Preţul unei camere variază în funcţie gradul de ocupare al hotelului şi de sezon. Minimul este 40 de euro, maximul, 140 de euro.

VEZI GALERIA FOTO

Un abonament la sala de fitness cu 30 de intrări şi saună inclusă costă 100 de lei. Clienţii hotelului au acces gratuit la piscină, iar cei care vor să înoate îşi pot face un abonament lunar cu 10 intrări de 180 de lei.

Hotelul are o suprafaţă de 11.500 de metri pătraţi, iar 1.400 de metri pătraţi de lemn au fost folosiţi la faţadă. La ridicarea construcţiei au muncit 1.000 de oameni, iar hotelul a creat 100 de locuri de muncă.

Bistriţa, pe harta hotelieră a Europei

Managerul general al Hotelului Metropolis, Alexandru Doruş, susţine că preţurile la serviciile oferite pentru clienţii externi hotelului nu sunt mai mari decât cele existente pe piaţa bistriţeană.  Alexandru Doruş doreşte să pună Bistriţa şi România pe harta hotelieră a Europei. „Vreau să pun România pe harta hotelurilor europene de înalt prestigiu, iar tot ce există în Hotel Metropolis dă această posibilitate", afirmă Alexandru Doruş.

Recepţia oficială a hotelului se va face peste 2 luni.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite