Bistriţa: Ghid de supravieţuire pentru Revelion

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tinerii se distrează în cluburi (foto: Club Metropolis)
Tinerii se distrează în cluburi (foto: Club Metropolis)

Cluburile şi restaurantele din oraş sunt o alternativă pentru bistriţenii care nu vor să stea acasă de Revelion. Rezervări se mai pot face mâine la restaurantele din oraş. Pentru un meniu, alcătuit din preparate culinare din bucătăria internaţională, oamenii ar trebui să scoată din buzunar de la 55 de lei la 250 de lei.

Bistriţenii care, din varii motive, nu s-au hotărât unde să-şi petreacă noaptea dintre ani şi care nu vor să rămână acasă de Revelion mai pot alege dintre ofertele cluburilor şi restaurantelor din oraş. Aceştia pot să-şi mai rezerve un loc până mâine, la ora 12.00, la restaurantele din Bistriţa, dar şi în seara zilei de 31 decembrie, la unele cluburi din oraş.

30 de lei, intrarea la „Metropolis"

Întârziaţii pot admira, la miezul nopţii, focurile de artificii de pe pietonalul din centrul oraşului, după care, dacă trupele şi soliştii care concertează - Vank şi Ania - nu sunt pe gustul lor, pot să-şi petreacă Revelionul în cluburi.

Managerul clubului cu cea mai mare capacitate de locuri din oraş, „Metropolis", Carmen Cîrmaci, spune că mai sunt 20 de locuri libere. Pentru a intra la Metropolis, în noaptea de Revelion, ei trebuie să plătească un bon de consum în valoare de 30 de lei. „În noaptea de Revelion, accesul se face doar după ora 00.30 pentru cei care nu au rezervare", adaugă managerul clubului.

La un alt club din Bistriţa, „Tonight", se mai pot face rezervări, până mâine inclusiv, pentru peste 50 de locuri. „Cei care vin trebuie să achite tichetul de intrare în valoare de 100 de lei. Meniul va fi variat", spune patronul de la „Tonghit", Traian Ogâgău.

Meniu din bucătăria internaţională la restaurant

La restaurantul „Central" de pe pietonal mai sunt 30 de locuri vacante. Acestea pot fi rezervate până mâine, la ora 12.00. Pentru a petrece noaptea dintre ani la acest local, bistriţenii trebuie să plătească 250 de lei, iar dacă vor să revină şi a doua zi, 80 de lei.

Şefa de unitate de la „Central", Lenuţa Bordeianu, spune că meniul va fi compus din preparate specifice bucătăriei internaţionale. „Mâncăruri tradiţionale româneşti, adică sarmale, ciorbă de porc, friptură de ceafă şi vin de Lechinţa, vom servi doar a doua zi. De Revelion vom oferi o gustare rece din 16 preparate. Dintre acestea amintim: cotlet cu prosciutto, guzoane de şalău în cocos şi terină de caşcaval cu brânză în mucegai. Apoi vom servi specialităţi culinare franceze", detaliază Lenuţa Bordeianu.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite