Bistriţa: Fostul „general“ Vasile Marc revine la conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vasile Marc a revenit, de astăzi, la şefia Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ), după o pauză de aproape nouă luni. Ordinul a fost trimis, tot azi, de reprezentanţii Ministerului Educaţiei la sediul ISJ BN. Prin această dispoziţie, actualul inspector şcolar general Mihai Mureşan este înlocuit privizoriu cu Vasile Marc, susţine adjunctul ISJ Mircea Romocea.

Inspectorul şcolar general adjunct ISJ Mircea Romocea a confirmat că ordinul intră de astăzi în vigoare. „Ordinul de numire în funcţie a domnului Vasile Marc a sosit azi la Inspectorat. Este vorba de o numire provizorie la şefia instituţiei. Actualul inspector general Mihai Mureşan este bolnav şi a fost internat de mai multe ori la o clinică privată din Cluj-Napoca. Ministerul Educaţiei l-a numit pe Vasile Marc până când Mureşan se va însănătoşi", susţine Mircea Romocea.

Despre noua sa atribuţie, Vasile Marc afirmă că nu ştie nimic. „Tocmai m-am întors de la şcoală. Eu sunt acasă, la Beclean. Nu ştiu nimic de nicio numire", declară Marc.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite