Bistriţa: Foştii colegi de clasă şi profesori i-au donat 1.400 de lei lui Miluţ Bâgiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Miluţ Bâgiu, tânărul care a fost snopit în bătaie după banchetul de absolvire şi a stat în comă aproape două luni, a fost vizitat recent acasă, în satul Lunca Leşului, comuna Leşu, de foştii lui colegi de clasă de la Grupul Şcolar "Grigore Moisil" din Bistriţa.

Aceştia au fost însoţiţi de profesoara de matematică Mădălina Corneanu. "Miluţ s-a schimbat la faţă când ne-a văzut. Ne-a recunoscut şi simţeam că e bucuros să ne revadă. Mama lui a leşinat de emoţie când ne-a văzut", spune Mădălina Corneanu. Tânărul nu poate merge singur, ci doar cu ajutorul unui scaun cu rotile. El nu poate nici vorbi, dar comunică prin gesturi. "Mama mi-a povestit că Miluţ era atât de tare bătut încât la spital l-a recunoscut doar după o cicatrice de pe mână", explică profesoara.

Ea împreună cu foştii colegi l-au vizitat pe Miluţ şi pentru a-i da 14 milioane de lei vechi, donaţi de elevi şi profesori de la şcoala unde a învăţat Miluţ. Părinţii sunt optimişti şi speră că fiul lor să-şi revină, de aceea vor să-l ducă la recuperare la Cluj-Napoca. Ei sunt hotărâţi să-i dea în judecată pe bătăuşii lui Miluţ. Cei care vor să-l ajute pe Miluţ pot dona bani în contul deschis la BRD Bâgiu Mariana - RO75BRDE060SV18028180600.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite