Bistriţa: Folclor şi muzică uşoară în ultima zi a Sărbătorii Oraşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Programul manifestărilor dedicate „Zilelor Bistriţei" continuă azi, în Heidenfeld şi pe pietonalul Liviu Rebreanu, cu spectacole de folclor şi concerte susţinute de  trupele Parlament, Prefix 990 , Paula Seling şi Ovi.

Bistriţenii care nu au apucat să încerce senzaţia unui zbor cu avioane ultrauşoare mai au o şansă astăzi. Până la ora 15.00, pe aerodromul din cartierul Unirea, cei 18 piloţi îi aşteaptă pe toţi cei care vor să vadă oraşul de la înălţime. Pe scena de la Heidenfeld, până după-masă, la ora 18.30, sunt programate diverse activităţi interactive, printre care teatru de păpuşi, demonstraţii de dans sportiv , street dance, tae-bo sau karate. De la ora 18.30,  în cartierul Viişoara vor avea loc mai multe spectacole cu muzică şi dansuri populare susţinute de ansambluri din judeţ, dar şi de formaţii din Baia mare, Topliţa şi Târgu-Mureş.

Pe pietonalul Liviu Rebreanu, de la ora 19.00, începe concursul de frumuseţe „Miss Bistriţa", în urma căruia va fi desemnată cea mai frumoasă fată din oraş. De la ora 20.00, începe seria concertelor de muzică uşoară, cu trupele Prefix 990 şi Parlament. Seara se încheie cu un concert susţinut de Paula Seling şi Ovi, reprezentanţii României la Eurovision.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite