Bistriţa: Festivalul fanfarelor - Recomandări de weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aflaţi ce puteţi face în acest weekend în judeţ. La Rodna are loc un festival al fanfarelor, iar la Josenii Bârgăului o petrecere cu muzică şi dansuri populare. 

Festivalul fanfarelor

Bistriţenii care iubesc muzica de fanfară pot asista duminică, de la ora 12.00, în comuna Rodna la un festival organizat cu ocazia împlinirii a 150 de ani de activitate a fanfarei Rodna. În program vor fi incluse piese înterpterate şi de fanfarele din Suceava ,dar şi de cele ale Bisericii Baptiste şi ale Forumului German din Bistriţa.

EVENIMENT

Sărbătoare în Josenii Bârgăului

Comuna Josenii Bârgăului organizează duminică, de la ora 17.00, la căminul cultural, o sărbătoare în stil pur românesc cu multă muzică şi dansuri populare. La eveniment sunt invitate ansamblurile folclorice„Brăduleţul" din Lunca Ilvei, „Măgura Şieului" din Şieu , „Flori Bârgăuane" din comună, dar şi ansamblul bistriţean „Balada". „Josenii Bârgăului în Sărbătare" este organizat de primăria comunei şi Centrul Judeţean pentru Cultură.

SPORT

Tenis de masă

Bistriţenii care vor să iasă în oraş şi să joace şi tenis de masă într-o seară de weekend, pot alege Clubul 8 ball, de pe strada Eroilor. Aici, o oră de tenis de masă costă 9 lei. Cei care vor să încerce şi alte activităţi la fel de relaxante  pot opta pentru biliard , contra sumei de 12 lei pe oră sau chiar pentru fotbal la numai  8 lei pe oră.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite