Bistriţa: Fanfarele au mărşăluit pe străzile oraşului, la lumina torţelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei 340 de instrumentişti participanţi la Festivalul Internaţional al Fanfarelor "Mihail Warga" au mărşăluit aseară, pe străzile Bistriţei, în lumina torţelor. Parada fanfarelor a început la ora 20.00 spre încântarea bistriţenilor care locuiesc în zona Lamă, a bulevardului Decebal şi Complexului Comercial "Winmarkt".

Cei care au deschis parada au fost majoretele de la grupul "Lotus" al Centrului Cultural Municipal care ţineau în mâini torţe. Au urmat apoi Fanfara din Talheim (Germania), Fanfara Tineretului din Csorvás (Ungaria), Fanfara Căilor Ferate din Pécs (Ungaria), Fanfara Tineretului din Botevgrad (Bulgaria), Trupa de majorete „Tempo" (Oradea), ansamblurile de Muzică Militară ale Garnizoanei Iaşi şi Garnizoanei Bistriţa, respectiv Fanfara Municipiului Bistriţa.

Astăzi este ultima zi a festivalului când au loc concerte până la ora 12.00 la Complexul Heidenfeld din cartierul bistriţean Viişoara, iar de la 17.00 la 19.00, în Filigoria din Parcul Municipal.

Festivalul Internaţional al Fanfarelor "Mihail Warga" a ajuns la ediţia a VI-a şi este dedicat profesorului şi animatorului bistriţean Mihail Warga, care a promovat muzica de fanfară în judeţ.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite