Bistriţa: Doi morţi şi doi răniţi, după ce o maşină s-a izbit de un camion (UPDATE 3)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferul maşinii a murit pe loc. Foto: Arhivă
Şoferul maşinii a murit pe loc. Foto: Arhivă

Un bărbat şi o femeie au murit, iar alte două persoane au fost grav rănite, sâmbătă, după ce maşina în care se aflau a intrat pe contrasens şi s-a izbit frontal de un camion încărcat cu lemne, pe un drum judeţean din Bistriţa-Năsăud.

Accidentul s-a petrecut sâmbătă, în jurul orei 10.00, pe DJ 172B, la intrarea în localitatea Parva.

Şoferul unui autoturism, un bărbat de 30 de ani, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi, într-o curbă, a intrat cu maşina, frontal, într-un camion încărcat cu lemne care venea din sens opus şi circula regulamentar. Şoferul maşinii a murit pe loc, iar o femeie de 34 de ani, aflată pe locul din dreapta, a fost grav rănită, intrând în stop cardio-respirator, iar la scurt timp a decedat. Ceilalţi doi pasageri, de pe locurile din spate, au fost la rândul lor grav răniţi.

Potrivit Poliţiei Judeţene, este vorba de doi bărbaţi, unul fiind transportat de urgenţă la Spitalul din Năsăud, iar pentru al doilea fiind chemat un elicopter SMURD care să îl transporte la o clinică de specialitate. La faţa locului s-au deplasat două maşini SMURD, o ambulanţă şi maşini de poliţie şi pompieri, fiind nevoie de intervenţia unui echipaj de descarcerare ca să scoată victimele dintre fiarele contorsionate ale maşinii.

DJ 172B face legătura între DN 17D din satul Rebrişoara şi satul Parva, fiind un drum îngust, cu multe curbe, care merge paralel cu râul Rebra.

UPDATE:

Traian Sângeorzan, şoferul care a decedat în accident are trei copii şi provine dintr-o familie urmărită de necazuri. „Familia asta este lovită de necazuri. Acum doi ani, doi fraţi ai lui Traian au murit înecaţi aici în zonă, o cumnată a lui a murit tot într-un accident de maşină şi acum el şi cumnata lui Simona. E o adevărată tragedie ce se întâmplă cu ei“, povesteşte primarul Gheorghe Stelian, care spune că Tranain Sângeorzan are aceasă patru copii.

UPDATE2:

Victima transportată cu elicopterul SMURD a fost dusă la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Târgu Mureş. „Încă nu avem informaţii exacte despre starea victimei deoarece acum i se fac investigaţiile medicale pentru a afla în ce stare este“, a declarat dispecerul SMURD Târgu Mureş.

UPDATE3

Starea de sănătate a celor două persoane care au supravieţuit este stabilă. „Tânărul de 19 ani care a fost internat la noi se află la Terapie Intensivă cu comoţie cerebrală, contuzie abdominală şi traumatism cranio-cerebral acut“, a declarat Gabriela Remeş, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Bistriţa. Toţi cei patru din maşină erau rude, cei doi tineri care au supravieţuit, unul de 17 ani şi celalt de 19 ani sunt verişori ai Simonei Scurtu, femeia care a decedat în accident.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite