Bistriţa: „Cupa Liceelor la street dance“, pe ultima sută de metri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tineri din şase şcoli ale judeţului se vor „bate" sâmbăta viitoare la etapa locală a „Cupei Liceelor la street dance", ajunsă la ediţia a cincea.  Cei care se vor situa pe primele trei poziţii vor merge la departe la competiţia naţională de la Bucureşti, programată pentru 12 martie. Concursul va începe sâmbătă, la ora 17.00, la sala polivalentă din Bistriţa.

Coordonatoarea etapei locale a manifestării, Dora Incert, spune că s-au înscris elevi de la colegiile naţionale „Andrei Mureşanu" şi „Liviu Rebreanu" din Bistriţa, Liceul cu Program Sportiv Bistriţa, INFOEL Bistriţa, Grup Şcolar „Liviu Rebreanu" din Maieru şi Grup Şcolar Agricol din Beclean.

Cele şase echipe vor avea de trecut două probe: un show tematic de 3 minute şi un duel între licee. Primii trei clasaţi vor participa la etapa naţională, din 12 martie, de la Bucureşti. „Tot primii trei vor fi răsplătiţi cu premii. Ocupanţii locului I vor câştiga un weekend la Complexul Poiana Zânelor, cei ai locului al II-lea, un weekend la bazinul de înot Schreiner, iar ocupanţii locului al III-lea, un tuns la „Dany Studio".

Intrarea este liberă.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite