Bistriţa: Cupa Liceelor din judeţ la street dance începe mâine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tineri din şase şcoli ale judeţului se vor „bate" mâine, la sala polivalentă din Bistriţa, la etapa judeţeană a „Cupei Liceelor la street dance". Manifestarea, organizată pentru al treilea an consecutiv în judeţ, va fi un show cu mai multe surprize şi premii faţă de anul trecut.

Sala polivalentă din Bistriţa va găzdui mâine „Cupa Liceelor la street dance" un show care se anunţă incendiar pentru toţi iubitorii dansului. Liceenii de la şase şcoli din Bistriţa-Năsăud se vor întrece pentru a fi cei mai buni şi pentru a se califica la etapa finală a competiţiei. Manifestarea este organizată de Asociaţia de dans „In Action" din Bistriţa şi şcoala de dans „One Beat Dance Studio" din Bucureşti în colaborare cu Direcţia pentru Sport a judeţului Bistriţa-Năsăud. Intrarea este liberă.

Pentru „Cupa Liceelor la street dance" s-au înscris trupele de dans: „Elektricks" de la Colegiul Tehnic INFOEL Bistriţa, „Under Image" de la Liceul cu Program Sportiv Bistriţa, „B-Cult" de la Colegiul Naţional „Andrei Mureşanu" din Bistriţa, „Black Bandits" de la Grupul Şcolar „Liviu Rebreanu" din Maieru, „Adulthood" de la Grupul Şcolar Agricol Beclean şi „Blue Maniacs" de la Colegiul Naţional „Liviu Rebreanu" Bistriţa.

Două probe de foc

Cele şase echipe vor avea de trecut două probe care constau într- un show tematic de trei minute şi un duel între licee. Primii trei clasate vor participa peste o lună la etapa naţională. „Tot primele trei vor fi răsplătite cu premii. Ocupanţii locului I vor câştiga un weekend la Complexul Poiana Zânelor, cei ai locului al II-lea, un abonament gratuit în weekend la bazinul de înot Schreiner, iar ocupanţii locului al III-lea, de serviciile salonului „Dany Studio".

Ediţia din 2010 a etapei judeţene la street dance a fost câştigată de echipa Grupului Şcolar Agricol Beclean, care va trebui mâine să-şi apere titlul judeţean pus în joc.

La „Cupa Liceelor la street dance" din 2010, şcolile finaliste din judeţ s-au clasat pe locurile VII (INFOEL), X (Grup Şcolar Agricol Beclean) şi XII (Grup Şcolar Sanitar Bistriţa).

O cupă de suflet

Manifestarea se va desfăşura mâine în mai multe judeţe, iar primele trei echipe clasate vor participa pe 12 martie la Finala Naţională, care va avea loc la Bucureşti. „Mâine se va derula la Bistriţa a treia ediţie a Cupei Liceelor la street dance, Cupă care la nivel naţional se organizează pentru a cincea oară. E un eveniment de suflet, pentru mine mai ales. În fiecare an încercăm să implicăm cât mai mulţi tineri, să-i unim prin dans, dar şi să facem performanţă în acest domeniu", spune Dora Incert, organizatoarea evenimentului, vicepreşedintele Asociaţiei „In Action".

Ea mai spune că publicul va avea parte de concursuri, surprize şi o tombolă. Premiile pentru cei din sală constau în produse cosmetice şi abonamente gratuite la aerobic şi street dance.  

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite