Bistriţa: Cum să petreci o zi liberă cu 50 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În plină criză, o zi liberă petrecută în oraş poate fi un adevărat chin atunci când vine vorba de banii pe care trebuie să îi cheltui pentru a te distra în oraş. Adevărul de seară vă arată cum puteţi petrece o zi în oraş cu 50 de lei în buzunar.

În luna decembrie, atunci când afară e frig şi sunt destul de puţine variante de a petrece timpul liber, propunem să începeţi ziua într-o cafenea din centrul vechi al oraşului. Cu 5 lei puteţi bea o ciocolată caldă pentru a vă încălzi şi a vă da energie pentru ziua care urmează.

De aici propunem să mergeţi la patinoarul deschis în faţa Sălii Polivalente, acolo unde pentru 10 lei puteţi patina timp de o oră şi jumătate, iar dacă nu aveţi patine se pot închiria o pereche pentru alţi 10 lei. O oră şi jumătate pe patine este o experienţă interesantă şi distractivă pentru cei care doresc să respire aer curat şi să facă puţină mişcare. Administratorii pun muzică pe tot parcursul programului şi cei care nu ştiu să patineze pot să exerseze pe marginea patinoarului, zonă pe care patinatorii mai experimentaţi o ocolesc, tocmai cu acest scop.

10 leu, un meniu complet

De la patinoar, propunem să mergeţi să luaţi masa în oraş. La cantinele cu autoservire, cum este cea din zona Poştei Vechi, cu 10 lei puteţi cumpăra un meniu complet, garnitură, carne gătită în mai multe feluri şi salată.

De la masă puteţi merge la un film la cinematograful Dacia, acolo unde săptămânal rulează câte o producţie cinematografică . Preţul unui bilet este de 6 lei pentru adulţi şi 4 lei pentru copii.pe lângă bilet, pentru 4 lei puteţi să vă cumpăraţi o pungă de popcorn.

La sfârşitul zilei vă recomandăm să mergeţi într-un pub din zona central a oraşului, acolo unde cu 5 de lei puteţi bea o cană de vin fiert cu scorţişoasă pentru a vă încălzi şi a încheia ziua într-o atmosferă plăcută, pe ritmuri de muzică bună şi oameni veseli în jur.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite