Bistriţa: Concurs de cultură generală la o bere în pub

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Erin’s Pub
Erin’s Pub

Începând din acest weekend, bistriţenii pot să bea o bere în pub şi în acelaşi timp să îşi îmbogăţească cunoştinţele de cultură generală.

Titus Banc, proprietarul unui bar din Bistriţa a copiat modelul din puburile europene şi a iniţiat un concurs numit Pub Quiz. Persoanele prezente în fiecare seara în pub pot să se înscrie în concurs şi, dacă vor răspunde corect la cele mai multe dintre întrebările de cultură generală puse de organizatori vor câştiga 100 de lei.

Joc în Norvegia

„Eu am jucat prima dată în Norvegia acest joc. Este extrem de amuzant, lumea pe lângă faptul că bea o bere şi îşi îmbogăţeşte cunoştinţele de cultură generală, se şi distrează copios. Răspunsurile se discută cu voce tare şi se ajunge la o distracţie maximă", explică Banc, proprietarul Erin's Pub, locul în care se va ţine concursul. În fiecare seară vor fi câte 30 de întrebări de cultură generală, din diferite domenii. „Vor fi întrebări despre Bistriţa, despre sport sau orice alt domeniu. Fiecare echipă va primi câte un formular pe care va trebui să-l completeze cu răspunsurile pe care le consideră corecte. Acestea vor fi verificate de contracandidaţii lor, după ce vor primi aleator foile cu răspunsuri", explică Banc.

Prima ediţie a concursului se va desfăşura în perioada 5 noiembrie-15 ianuarie, iar echipa care va câştiga cele mai multe ediţii va beneficia de o excursie de patru zile la Roma. În plus, toţi cei care se înscriu vor bea gratuit cafea pe tot parcursul concursului, iar înscrierea este gratuită, fiind aşteptaţi toţi clienţii pubului.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite