Bistriţa: Comisarul şef Ovidiu Mureşan, noul interimar al Inspectoratului de Poliţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioan Ovidiu Mureşan (ultimul din dreapta) a fost împuternicit să preia conducerea IPJ
Ioan Ovidiu Mureşan (ultimul din dreapta) a fost împuternicit să preia conducerea IPJ

Comisarul şef al Serviciului de Investigare al Fraudelor din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Ovidiu Mureşan, va fi numit, azi, interimar al IPJ Bistriţa-Năsăud.

Informaţia a fost confirmată şi de către comisarul şef al Serviciului Poliţiei Rutiere Bistriţa-Năsăud, Roberto Hasnaş, cel care a condus instituţia timp de trei zile.

Ceremonia de predare-primire a conducerii interimare a IPJ este programată la sediul instituţiei, în jurul orei 11.45. Numirea în funcţia de interimar a lui Ovidiu Mureşan se va face în prezenţa adjunctului Inspectoratului General de Poliţie, Lucian Munteanu.

Comisarul Ovidiu Mureşan va asigura interimatul până la organizarea unui concurs de numire în funcţia de inspector-şef.Tot astăzi, comisarul de poliţie Dumitru Bâltag a fost împuternicit să devină adjunct, cu atribuţii pe Investigaţiile Criminale.

Noile împuterniciri pentru preluarea comenzii IPJ vin ca urmare a demisiilor înaintate de către Sidor Bodor, fostul inspector şef, şi adjunctul său, Florin Nicula, la începutul acestei săptămâni.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite