Bistriţa: Colibiţa va găzdui primul festival pentru biciclişti din judeţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pasionaţii de veloturism din toată ţara se vor întâlni weekendul viitor la „Colibiţa Bike Fest", primul festival pentru biciclişti din Bistriţa-Năsăud.

Timp de trei zile, biker-ii vor concura la cele patru probe ale festivalului, MTB XC Maraton, dual slalom, Dirt Jump şi Trial Bike. Pentru a putea participa, doritorii trebuie să plătească o taxă de 10 lei. Detalii legate de înscriere şi programul manifestării se pot obţine de la Vasile Timiş (0744865154), dar şi de pe blogul festivalului, http://colibitabikefestival.blogspot.com. „Avem deja câteva confirmări din partea unor biciclişti din judeţele Cluj şi Mureş", afirmă Vasile Timiş.

Evenimentul este organizat de Direcţia Judeţeană pentru Sport BN şi Primăria Bistriţa-Bărgăului în colaborare cu Urban Bistriţa şi sponsori locali. Şeful DJS BN, Raul Zanca, se aşteaptă la numeroşi participanţi, inclusiv din străinătate.Potrivit http://www.dsj-bn.ro/news/show/96, Zanca crede că Bistriţa-Năsăud ar trebui să devină „un fief, un tărâm al bikerilor din România".

Bistriţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite