Cantonamentul austriac e pe placul lui Reghecamf

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aflată în cantonament la Bad Kleinkirchheim, Gloria Bistriţa a intrat în a doua săptămână a acestui stagiu de pregătire austriac. Astfel, managerul Laurentiu Reghecampf a vorbit pentru www.acfgloria.ro despre perioada de pregătire efectuată până acum şi despre ceea ce va urma până la startul noului sezon.

El s-a arătat mulţumit de condiţiile de pregătire, dar şi de randamentul elevilor săi: Am avut o săptămâna foarte grea, cu multe antrenamente de intensitate foarte mare. Fără acordul lor, ca să spun aşa, nu se putea face nimic. Am disputat şi câteva meciuri amicale, s-a văzut că încă suntem în căutări. Încă nu am jucat cu o echipă standard, au fost mulţi jucători noi, dar în următoarele partide ne vom axa mai mult pe echipa principală.".
Reghecamf mai susţine că rezultatele din meciurile de verificare contează foarte mult pentru el, deoarece este un tip care vrea să câştige tot timpul: „Aşa cum te antrenezi, cum joci în amicale, aşa vei juca şi în meciurile oficiale. Pentru ca un jucător să fie pregătit sută la sută, trebuie să ia în serios fiecare antrenament, fiecare joc". Managerul Gloriei Bistriţa a mai spus că în zilele care urmează, antrenamentale se vor baza mai mult pe lucrul cu minge dar şi repetarea sau învăţarea a mai multor scheme tactice.
Gloria Bistriţa mai rămâne în Austria până pe data de 13 iulie, urmând să mai joace încă două amicale până la debutul în noul sezon competiţional în compania celor de la Poli Timişoara, meci programat pe data de 24 iulie.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite