Bistriţa: Anul Nou în judeţ, la preţuri vechi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Revelionul la cabanele din Colibiţa costă în jur de 200 de euro
Revelionul la cabanele din Colibiţa costă în jur de 200 de euro

Pensiunile şi cabanele de la Tihuţa şi Colibiţa  îşi aşteaptă turiştii de revelion cu pachete la preţuri de anul trecut. Unele pensiuni practică reduceri de 10 la sută pentru rezervările achitate intergral până la finele lunii noiembrie, iar tarifele variază între 100 şi 250 de euro

Administratorii de pensiuni şi cabane din zona montană şi-au pus la punct ofertele pentru revelion. N-au schimbat preţurile de anul trecut şi, pentru a câştiga clienţi, aplică modificări de preţuri celor care îşi rezervă locurile din timp.

Tihuţa, de la 100 la 230 de euro

Turiştii mai puţin pretenţioşi pot opta pentru o Pensiunea Tihuţa. Aici,  pentru cinci zile, preţul de persoană este de 100 de euro, engociabil. Cei care achită până la finele lunii preţul întreg pentru pachetuld e revelion beneficiază de o reducere de 10 la sută. „În preţ esteinslus un mediu tradiţional, cu ciorbă şi o oală de sarmael, iar capacitatea cabanei este de 30 de locuri. Preferăm grupuri mari, pentru că avem o singură bucătărie. Deocamdată nu avem rezervări făcute, dar mai este timp", spune Elena Timiş, administratorul pensiunii. Şi la Castelul Dracula, rezervările achitate până la finele lunii noiembrie, beneficiază de o reducere de 8 la sută din tariful standard, iar copiii sub 7 ani, care dorm în cameră cu părinţii, au gratuitate la cazare. Copii până la 12 ani, plătesc jumătate din preţul de cazare. Un pachet de trei zile şi patru nopţi costă 950 de lei /persoană (aproximativ 260 de euro). Clienţii care aleg să se cazeze la Castelul dracula beneficiază de plimbări cu telescaunul sau pot închiria Atv-uri.

 Revelion cu 200 de euro la Colibiţa

Dacă vor să-şi petreacă noaptea dintre ani în ţinutul de poveste al Colibiţei, bistriţenii ar trebui să se grăbească. O parte dintre pensiunile din zonă şi-au completat deja locurile, iar altele urmează să-şi prezinte peste câteva zile ofertele de Revelion. Pensiunile au păstrat preţurile de anul trecut şi atrag anual grupuri de turişti din toată ţară. La Pensiunea Ariniş, de două stele, locurile s-au ocupat încă din vară. „Este un grup de prieteni din Bucureşti care, de şapte ani, revine la Colibiţa. Majoritatea sunt medici şi s-au îndrăgostit de această zonă. Ei vor servi specialităţi tradiţionale, de la cârnaţi, cartaboşi, jumări", spune Valeria Hangan, proprietara pensiunii. Pachetele de la Ariniş costă în jur de 238 de euro, pentru patru nopţi şi turiştii au  parte de foc de tabără, artificii , dar şi de plimbări cu sănii trase de cai cu zurghălăi. Pentru turiştii care vor să petreacă noaptea dintre ani într-o cabană de cinci stele, preţul este ceva mai scump. „Oferta noastră de cazare cuprinde un sejur de cinci zile şi patru nopţi, iar preţul este de 250 de euro, mai ieftin cu 50 de euro faţă de anul trecut. Pachetul este all-inclusive şi putem organiza, la cerere, foc de artificii, plimbări cu sania, friptură la proţap. Meniul îl stabilim cu clienţii noştri. În preţ este cuprins şi accesul la facilităţile noastre: internet, biliard şi, sperăm şi un centru Spa, care acum este în lucru", explică Vasile Coruţiu, administratorul cabanei Ana&Diana, din Colibiţa.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite