Bistriţa: Accident uşor cu o victimă aproape de centrul oraşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bistriţean de 53 de ani, Adrian Zus, a ajuns, în urmă cu puţin timp, la spital cu un picior rupt după ce a traversat neregulamentar bulevardul Decebal în faţa magazinului „Leonardo". Martorii accidentului şi poliţiştii spun că şoferul e nevinovat.

O ambulanţă a preluat de câteva minute un bistriţean de 53 de ani rănit la un picior după ce a trecut bulevardul Decebal prin loc nepermis. Martorii accidentului povestesc că maşinile victima nu s-a asigurat şi se uita în sus în loc să fie atentă. „Şoferul nu avea viteză şi nu avea cum să-l evite pe bărbat care a trecut strada fără să se asigure. Victima a fost luată pe capota din faţă şi are un picior rupt", afirmă Eugen Irja, un pensionar de 72 de ani din Bistriţa, martor la accident.

image

Şoferul Daciei Logan, Alexandru Poali, de profesie electrician, în vârstă de 54 de ani, zice că e primul său incident de acest gen. „Victima nu era atentă. Acesta e unul dintre motivele pentru care au loc accidente", spune şoferul.

image

Poliţiştii au făcut măsurătorile de rigoare, însă susţin că victima e vinovată. „Avem de-a face cu o traversare neregulamentară a străzii. Pietonul e vinovat. Acest lucru reiese şi din declaraţiile martorilor", afirmă poliţistul Dan Huciu.

image
Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite