Bistriţa: A fost înjunghiat în coapsă de concubina sa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 32 de ani, Gheorghe Cioancă, a ajuns de nici trei ore la Spitalul Judeţean din Bistriţa după ce a fost înjunghiat în coapsă, de concubina sa din localitatea Viile Tecii, Angelica Ciurar. Potrivit medicilor de la spital, acesta se află în afara oricărui pericol şi este internat la secţia chirurgie.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean, Gabriela Remeş, spune că bărbatul a fost adus cu ambulanţa, în jur de ora 12.13, în Unitatea de Primire a Urgenţelor a spitalului din Bistriţa . „Bărbatul de 32 de ani a fost diagnosticat cu plagă înţepată şi înjunghiere în coapsa stângă. Rana i-a fost curăţată şi a fost internat la chirurgie. Starea sa este stabilă. Va rămâne în spital în jur de 5 zile", susţine Gabriela Remeş.

Agentul de la postul de poliţie din Teaca, Ioan Cristian Cordoş, spune că, iniţial, poliţia nu a fost anunţată. „Ştiam că este vorba de un accident casnic. Noi nu am vorbit cu bărbatul. Am înţeles că acesta ar fi declarat medicilor de pe ambulanţă că ar fi fost înjunghiat de concubina sa, iar atunci am mers acasă la aceasta", susţine agentul Cordoş.

El mai zice că Gheorghe Cioancă era din Tiha Bârgăului şi se afla în vizită la concubina sa, Angelica Ciurar de 28 de ani, din Viile Tecii, amândoi fiind de etnie romă. „Concubina a declarat că s-au certat. Ea l-a închis afară. Când el a reuşit să inter în casă a vrut să o lovească, iar femeia s-a apărat", adaugă Cordoş.

Femeia va fi pedepsită după ce poliţiştii din Teaca vor primi raportul medicilor.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite