Bistriţa : Victima crimei de dumincă, un om manierat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bistriţa : Victima crimei de dumincă, un om manierat
Bistriţa : Victima crimei de dumincă, un om manierat

Vecinii bărbatului ucis duminică seara spun numai lucruri bune despre acesta. Robert Klein era cunoscut ca un bărbat foarte respectuos şi care nu se manifesta niciodată cu agresivitate

Mărturiile apărătorilor lui Marius Lazăr nu se potrivesc deloc cu declaraţiile vecinilor lui Robert Klein, bărbatul înjunghiat duminică noaptea, pe trecerea de pietoni de pe strada Andrei Mureşanu.

În timp ce cunoscuţii atacatorului spun despre victimă că era o persoană arţăgoasă şi dubiasă, vecinii lui Robert Klein recunosc că nu ştiu detalii despre afacerile amoroase ale acestuia, dar că nu pot spune despre el decât că era un om foarte amabil şi deloc agresiv.

Vecinul care îl cunoaşte de când era copil

Sorin Luchi este vecinul lui Robert Klein şi a fost coleg de muncă cu tatăl acestuia. Bărbatul spune că îl cunoaşte pe Robert, încă de când acesta era un copil, şi că nu se poate vorbi de rău despre cel înjunghiat duminică noaptea.

„Era un bărbat foarte sociabil, cu care m-am înţeles foarte bine mereu. Am lucrat şi cu tatăl lui, cu Neluţu. Nu l-am văzut niciodată să fie agresiv, dar nu prea ştiu ce probleme avea el cu femeile lui, dacă au fost mai multe. Eu l-am văzut numai cu o fată mai tânără, de vreo câteva ori. Cu vecinii era foarte amabil şi saluta mereu. Nu cred că şi-a meritat soarta”, mai spune Sorin Luchi, vecinul de la numărul 25.

Şi Cristian Huciu, un alt vecin al lui Robert, povesteşte că victima crimei de duminică era un bărbat manierat. „Nu ştiu să fi fost agresiv şi nu cred că un bărbat care are o grădiniţă poate fi agresiv. Am auzit multe poveşti, dar pot să vă spun că era extrem de politicos, până la exces de zel. Şi ce dacă umbla şi cu mai multe femei? Era un bărbat singur şi avea tot dreptul. Cât despre ce i s-a întâmplat pot spune că, după mine, intenţia criminală e sigură. Nu ieşi la plimbare cu un cuţit de bucătărie în buzunar”, crede Cristian, vecinul de la numărul 31, de la casa perete în perete cu cea a lui Robert Klein.

Acesta adaugă că nu l-a văzut pe Robet cu mai multe femei, doar cu aceeaşi doamnă, de vreo câteva ori. „Nu mai ştiu exact cum arăta, poate dacă o văd, o recunosc. Oricum, nu era foarte tânără, îşi aminteşte vecinul bărbatului.

Bistriţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite