Bistriţa : Victima criminalului de la Bistriţa a mai avut probleme cu rivalii geloşi (UPDATE3)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bistriţa : Victima criminalului de la Bistriţa a mai avut probleme cu rivalii geloşi (UPDATE3)
Bistriţa : Victima criminalului de la Bistriţa a mai avut probleme cu rivalii geloşi (UPDATE3)

Robert Klein, un bărbat de 42 de ani din Bistriţa, a fost ucis aseară pe strada Andrei Mureşanu de la periferia oraşului.

UPDATE3: Vecinii victimei susţin că bărbatul mai fusese ameninţat şi de alţi bărbaţi, pentru că îi plăceau femeile. „Era un om retras dar, ca vecini, ne-am înţeles bine cu el, nu am avut probleme. Trăia cu femeia aceea şi ştiu că era divorţată. Am mai auzit de la vecini că l-au mai ameninţat şi alţii, pentru că umbla cu una şi cu alta”, povesteşte Adriana Huciu,vecina bărbatului ucis aseară.

UPDATE2: Suspectul reţinut de poliţie, Lazăr Marius Pop, şi-a recunoscut fapta. El a mărturisit poliţiştilor că l-a înjunghiat pe Robert Klein „din gelozie şi de frică”.  Acesta a  mai spus că a fost în multe rânduri ameninţat cu bătaia de către victimă. Marius Pop era divorţat de soţia sa, Suzana, de aproximativ un an, dar locuiau încă împreună. El era foarte afectat de relaţia Suzanei cu Robert Klein.  

UPDATE: Potrivit unor surse din IPJ Bistriţa-Năsăud, suspectul în cazul crimei este fostul soţ al concubinei celui ucis. Martorii spun că el s-a repezit la victimă în timp ce aceasta traversa strada, i-a înfipt un cuţit în abdomen după care a luat-o la fugă

Conform datelor furnizate de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Bistriţa-Năsăud, Robert Klein a fost înjunghiat aseară în jurul orei 21.00. Bărbatul, în agonie, a fost preluat de medici în jurul orei  21.30 din mijlocul străzii Andrei Mureşanu.

Bărbatul a fost transportat la spital având diagnosticul stop cardio-respirator resuscitat , fibrilaţie ventriculară, şoc hemoragic ireversibil, plagă prin tăiere flancul drept, hemiperitoneu. La scurt timp după internare, victima a decedat.

Poliţişti au identificat ulterior principalul suspect, care a fost reţinut şi prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud pentru audieri iar, în cursul zilei de astăzi, va fi dus în faţa judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă.  

Dragoste pe muchie de cutit! Ucis in plina strada de fostul sot al iubitei!

StirileProTV.ro

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite