Bistriţa : Tânăr educat pentru o comunitate durabilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bistriţa : Tânăr educat pentru o comunitate durabilă
Bistriţa : Tânăr educat pentru o comunitate durabilă

Bistriţenii cu vârste între 14 şi 35 de ani se pot înscrie gratuit la un curs complet de educaţie nonformală. Organizatorii proiectului „Tânăr educat pentru o comunitate durabilă” vor să contribuie la educaţia cât mai diversificată a tinerilor, oferindu-le şansa de a afla multe lucruri interesante care nu se învaţă pe băncile şcolii.

Programul „Tânăr educat pentru o comunitate durabilă” se adresează tuturor tinerilor cu vârste cuprinse între 14 şi 35 de ani şi presupune participarea acestora la un curs de formare ce cuprinde mai multe module despre tehnicile de negociere, scrierea şi implementarea de proiecte pentru tineri sau iniţierea unei afaceri. Programul este iniţiat de Asociaţia Novatin şi este realizat cu sprijinul Primăriei Bistriţa. Marius Moldovan, mannagerul de proiect, crede că tinerilor li se oferă o şansă importantă pentru o educaţie cât mai completă. „Programul este util pentru pregătirea şi dezvoltarea tinerilor. Aceştia învaţă cum să scrie o cerere de finanţare, cum să comunice cu autorităţile locale sau cum să pornească o afacere. Cursurile vor fi susţinute de un trainner acreditat şi încep din data de 6 octombrie” , explică Marius Moldovan.

Înscrierile în program se fac online, prin completarea unui formular disponibil pe adresa http://edutin09.tripod.com/index.html. Cursurile vor avea loc la Liceul de Muzica  „Tudor Jarda“, de pe strada Alexandru Odobescu, iar numărul de locuri disponibile este de 120. Anul trecut, pe cele 180 de locuri oferite, s-au înscris în jur de 400 de persoane.

Bistriţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite