Bistriţa : Părinţi imuni la vaccinul anti-HPV (Revista presei)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ziarele locale de astăzi scriu despre refuzul de care se lovesc autorităţile când vine vorba de vaccinarea anti-HPV la elevele de gimnaziu. Aflăm şi că în acest an un număr record de tineri care s-au încris la festivalul Bistriţa Folk. În plus Gloria a fost eliminată din cupa României de FC Braşov.

Părinţi imuni la vaccinul anti-HPV

Eşuată anul trecut - când într-o primă fază doar părinţii a 4 din cele 40 de fetiţe din clasa a IV-a a Şcolii Generale "Liviu Rebreanu" din Beclean au răspuns pozitiv ideii de vaccinare împotriva HPV (principal factor de risc în apariţia cancerului de col uterin), după care s-au răzgândit şi aceştia-, campania reluată de Ministerul Sănătăţii a crescut (?!) vârsta subiecţilor-ţintă, adresându-se acum elevelor din clasele a VI-a şi a VII-a. Mai multe citiţi în Mesagerul de Bistriţa-Năsăud.

Număr record de concurenţi la Bistriţa Folk

Nu mai puţin de 27 de tineri s-au înscris la cea de a VIII – a ediţie a festivalului BISTRIŢA FOLK, ce se va desfăşura la sfârşitul acestei săptămâni la Centrul Cultural Municipal “George Coşbuc”. Vor intra în preselectie 16 concurenţi individuali şi 11 grupuri, concursul bistriţean trezind ecouri şi în oraşe mai îndepărtate din ţară, cum sunt Botoşani, Iaşi, Roman, Ploieşti, Câmpina sau Reşiţa! Detalii în ziarul Răsunetul.

FC Brasov elimina Gloria din Cupa Romaniei

FC Brasov si Gloria Bistrita s-au intalnit in aceasta seara in sferturile Cupei Romaniei Timisoreana. Brasovenii s-au impus cu scorul de 3-0, calificandu-se in semifinalele competitiei, dupa un joc pe care l-au dominat in totalitate. Detalii pe www.citynews.ro

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite