Bistriţa : Oferte pe bandă la Expo Bistriţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bistriţa : Oferte pe bandă la Expo Bistriţa
Bistriţa : Oferte pe bandă la Expo Bistriţa

Cei aproape 40 de comercianţi propun preţuri de criză. Paltoanele de iarnă, lenjeria intimă şi încălţămintea de iarnă se vând la preţuri ce nu trec de 200 de lei

Aproape 40 de comercinaţi din toată ţara şi-au dat întâlnire la Bistriţa, în acest sfârşit de săptămână, în cea de-a XV-a ediţia a salonului Expo Bistriţa. Expoziţia a fost inaugurată ieri, la orele amiezii, la Sala Polivalentă şi nu puţini au fost cei care au plecat de la expoziţie cu plasa plină.

Îmbrăcăminte la preţuri accesibile

Doamnele care nu au apucat să îşi cumpere paltoane de iarnă, pot da un tur al standurilor de la Sala Polivalentă. Jachetele de toamnă şi paltonele scurte fabricate în Paşcani se vând la preţuri între 50 şi 200 de lei. Costumele de damă nu costă mai mult de 100 de lei, iar cizmele şi botinele din piele, produse de o firmă din Suceava, se găsesc  la preţuri între 100 şi 170 de lei.

Patru perechi la 10 lei

Dana Ilea este reprezentantul unei firmei care produce şosete chiar în Bsitriţa. A venit la expoziţia din acest an cu promoţii la şosetele de bărbaţi şi femei, dar şi la dresuri. „A mers binişor până acum. Lumea a cumpărat. Sperăm să meargă şi mai bine în zilele următoare“, spune Dana. La standul ei, câţiva vizitatori veniţi la deschidere au profitat de promoţii. „Am luat şosete pentru soţul meu. Am văzut că sunt la ofertă şi au şi calitate“, spune Iulia Ignat, o bistriţeancă de 36 de ani. La standul Danei patru perechi de şosete de bărbaţi se vând cu 10 lei, iar, la acelaşi preţ, doamnele pot să îşi cumpere două perechi de dresuri.

Haine de iarnă pentru copii

Agela Mandache a venit din Suceava cu mai multe articole din piele pentru copii. „Avem botoşei de interior pentru copii la 15 lei, căciuliţe la 50 de lei, cojoace pentru copii de la 1 ani până la 15 ani, între 120 şi 200 de lei. Toate hainele sunt făcute din piele de oaie şi de viţel“, spune femeia. Acesta speră ca vânzările să meargă bine zilele acestea. Şi alţi comercianţi au venit cu marfă pentru cei mici, astfel că părinţii pot alege costumaşe, pantofi şi căciuliţe din bumbac, oferta fiind destul de diversificată.
 
Accesul la expoziţia de la Sala Polivalentă este liber. Astăzi, standurile vor fi deschise până la ora 19.00 Toţi vizitatorii primesc gratuit un talon de tombolă. Extragerea finală are loc sâmbătă, de la ora 12.00. 

Program de vizitare

-    Vineri: 11.00-19.00
-    Sâmbătă: 10.00-16.00

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite