Bistriţa-Năsăud, pepinieră de prostituate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhiva
Arhiva

În urmă cu 3 ani, în judeţ nu s-a înregistrat niciun dosar de trafic de persoane, anul trecut Bistriţa-Năsăud a fost în top 5 pe ţară, iar anul acesta numărul de dosare s-a dublat faţă de 2010.

Nu este săptămână ca pe rolul instanţelor din judeţ să nu fie o înfăţişare în cele 28 de dosare de trafic de persoane care se judecă anul acesta. ADS a aflat povestea a unei tinere forţate să se prostitueze de gruparea „Beclenarilor".

Potrivit site-ului Tribunalului Bistriţa-Năsăud, în primele nouă luni ale anului 2011 au fost înregistrate  şase dosare de trafic de persoane şi minori, de două ori mai multe decât pe tot parcursul anului trecut. Aceasta în condiţiile în care în 2009, niciun dosar nu a intrat pe rolul Tribunalului. Lucrurile au început să se înrăutăţească de anul trecut, când potrivit unui studiu al Agenţiei naţionale împotriva Traficului de Persoane, judeţul Bistriţa-Năsăud se află între cele mai problematice zone din ţară, mai exact pe locul 4.  

Citiţi povestea uneia dintre tinerele obligate să se prostitueze în noul număr al săptămânalului „ADS Bistriţa". De azi, la toate chioşcurile de ziare!

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite