Bistriţa : Fosta soţie a ucigaşului Marius Pop a dispărut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bistriţa :  Fosta soţie a ucigaşului Marius Pop a dispărut
Bistriţa : Fosta soţie a ucigaşului Marius Pop a dispărut

Vecinii au confirmat că Suzana Lazăr nu a mai fost văzută în ultimul timp de nimeni. Oamenii au vorbit şi despre Marius Pop, caracterizându-l drepto persoană cumsecade, care se afla în relaţii bune cu toţi locatarii.

ll Suzana Lazăr, femeia pentru care Marius Pop l-a ucis, duminică seara pe Robert Klein, este de negăsit. Cel puţin asta susţin vecinii femeii, care spun că nu au mai văzut-o din ziua dramei.
Femeia locuieşte într-un bloc de patru etaje pe Strada Andrei Mureşanu, la aproximativ 50 de metri distanţă de locul unde Marius Pop l-a înjunghiat, duminică, pe Rober Klein.

Nu a mai fost văzută de duminică

Ana Secoban, o femeie în vârstă de 59 de ani, care locuieşte pe aceeaşi scară cu Marius Pop şi cu concubina victimei Robert Klein, spune că nu a mai văzut-o pe femeie de duminică, de când a avut loc tragedia. „Nu am văzut-o deloc de duminică, nu ştiu nimic de ea. Oricum, nu o vedeam nici înainte decât rar când, mă mai duceam la magazin să cumpăr ceva. Atunci o vedeam în geam. Tot ce pot să zic e că era o femeie bine, care nu îşi arăta vârsta, era foarte cochetă şi Marius a ţinut-o pe pălmi. Nu am văzut-o niciodată să ducă o plasă. Ea era tot timpul doar cu poşeta“, povesteşte Ana Secoban. Ceilalţi vecini susţin acelaşi lucru.
Femeia pentru care s-au încins spiritele între cei doi bărbaţi duminică noaptea, nu a mai fost văzută de la teribilul incident. Poliţia spune că, probabil, femeia s-a mutat în alt loc şi de aceea nu mai poate fi găsită. „Este o femeie matură, care ştie ce face“, a precizat Claudia Creţa, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

Marius Pop e apărat de vecini

Cât despre Marius Pop, cel care l-a înjunghiat pe concubinul fostei sale soţii, vecinii nu au decât cuvinte de laudă. Oamenii  nu îşi pot explica gestul necugetat al bărbatului şi pun fapta sa pe seama unui impuls de moment.
„Pentru mine a fost un om deosebit, oricând am avut-o problemă m-a ajutat. De pildă, acum două săptămâni, mi s-a făcut rău pe stradă, sunt cardiacă şi dia-betică. El m-a văzut de pe geam, unde stătea mereu şi fuma, şi mi-a sărit repede în ajutor. Nu ştiu ce i-a fost în minte, era un om aşa bun, eu până acum nu ştiam că sunt divorţaţi. Păcat de el. Am auzit de la vecini că a avut ceva probleme cu bărbatul acela, că l-a ameninţat”, povesteşte cu lacrimi în ochi Ana Secoban.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite