Bistriţa : Ghinda, fară apa potabilă (REVISTA PRESEI)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bistriţa : Ghinda, fară apa potabilă (REVISTA PRESEI)
Bistriţa : Ghinda, fară apa potabilă (REVISTA PRESEI)

Ziare locale de astăzi scriu despre numărul tot mai mare şomeri din judeş. Aflăm că locuitorii din Ghinda au rămas fără apă potabilă  din cauza restanţelor. Iar crescătorii de animale au primit ieri prima tranşă a subvenţiei pentru animale.

Prima tranşă a subvenţiei pe animale a intrat în conturile crescătorilor

Circa 12,5 milioane de lei (125 de miliarde de lei vechi) au intrat, săptămâna aceasta, în conturile bancare ale crescătorilor de animale din Bistriţa-Năsăud, reprezentând prima tranşă a subvenţiei pentru bovine şi a celei pentru ovine/caprine. . Alte detalii în Mesagerul de Bistriţa-Năsăud.

Peste 9.400 de şomeri în luna octombrie


Statisticile Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă arată că în luna octombrie s-au înregistrat 547 de şomeri în plus faţă de luna anterioară.
Astfel, rata şomajului a ajuns la 7,23%, iar numărul total al şomerilor din judeţul Bistriţa-Năsăud este de 9.417 persoane. Aproape 8.000 dintre aceştia primesc indemnizaţii de şomaj, în timp ce peste 1.400 de oameni nu au nicio sursă de venit. Detalii în ziarul Răsunetul

Ghinda, fară apa potabilă

Locuitorii cartierului Ghinda nu au apa potabila de vinerea trecuta dupa ce Aquabis a oprit furnizarea din cauza restantelor care au ajuns la 28.000 de lei. In contextul in care toate mijloacele de comunicare in masa vorbesc despre epidemia de gripa porcina, cetatenii din Ghinda se simt cu atat mai amenintati cu cat nu au apa de spalat si pentru consum. Mai multe pe www.citynews.ro

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite