Bistriţa : Expo Bistriţa a deschis cutia cu promoţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bistriţa :  Expo Bistriţa a deschis cutia cu promoţii
Bistriţa : Expo Bistriţa a deschis cutia cu promoţii

Aproape 40 de comercinaţi din mai multe judeţe ale ţării au adus marfă de vânzare pentru bistriţeni. Pe standurile salonului de la Sala Polivalentă găsiţi de la şosete până la pâine sub formă de batoane.

Agenţii economici din Cluj, Suceava, Iaşi, Brăila şi Bucureşti, dar şi din judeţ au venit cu paltoane, încălţăminte de iarnă, haine pentru copii, dar şi cu diverse accesori din blană sau piele de animale.

Promoţii de toate felurile

Patru perechi de şosete la 10 lei sau două dresuri tot la 10 lei, haine pentru copii la 100 de lei, cizme până la 200 de li, paltoane între 80 şi 200 de lei  sunt doar câteva dintre ofertele pe care comercinaţii le-au afişat la standuri, în prima zi de Expo Bistriţa. Cei care vor să dea un tur pe la Sala Polivalentă pot să aleagă din mai multe tipuri de haine pentru adulţi şi pentru copiii, pot admira frumoasele maşini expuse la intrarea în sală sau pot afla informaţii bancare direct de la reprezentanţii unor bănci de renume.

Expo Bistriţa are uşile deschise până sâmbătă după-masă. Astăzi, comercinaţii mai au standurile disponibile până la ora 19.00.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite