Bistriţa : Cea mai frumoasă româncă, sărbătorită cu şampanie(GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bistriţa : Cea mai frumoasă româncă, sărbătorită cu şampanie(GALERIE FOTO)
Bistriţa : Cea mai frumoasă româncă, sărbătorită cu şampanie(GALERIE FOTO)

Aseară, de la ora 20.00, în clubul „Tonight“ din Bsitriţa a fost organizată o petrecere în cinstea Loredanei Salanţă, ocazie cu care Miss World România 2009 a ciocnit un pahar de şampanie alături de apropiaţi.

Loredana a fost punctuală şi a venit îmbrăcată într-o rochie  înflorată, care a stârnit admiraţia celor prezenţi. Încet-încet, invitaţii şi-au făcut apariţia şi petrecerea a început.

Câţiva prieteni, două-trei colege de clasă, echipa „Tonight”  şi sora Loredanei, Cosmina, au fost invitaţii care au contat cel mai mult pentru Miss World România.

Petrecerea de aseară a fost organizată de susţinătorul Loredanei Salanţă, Traian Ogâgău. Loredana a fost destul de emoţionată, dar în acelaşi timp, fericită că poate să sărbătorească alături de cei apropiaţi reuşita. „Aştept să vină sora mea şi cred că vor veni şi câteva colege de clasă. Nu cred că toţi colegii vor reuşi să ajungă la petrecere, dar ştiu că sunt alături de mine”, a precizat Loredana.

Vrea să aducă titlul de Miss World în România


La începutul petrecerii, Loredana a ţinut o mini-conferinţă de presă, în timpul căreia  a vorbit despe concursul Miss Wolrd care se va desfăşura în Africa de Sud, la Johannesburg.

Aceasta a precizat că va avea de susţinut cinci probe şi că speră să se descurce foarte bine la toate, astfel încât să aducă titlul de Miss World 2009 în România.

„Concursul va debuta cu un bal caritabil organizat la Londra, unde voi participa alături de alte 119 pretendente la titlul de Miss World. Pentru această probă trebuie să iau cu mine un obiect specific ţării din care provin, care va fi licitat acolo. M-am gândit să iau cu mine un costum popular, pe care l-am primit la vârsta de 12 ani, şi care îmi este foarte drag. Următoarele probe se vor desfăşura la  Johannesburg. Ştiu că mai avem o probă - world talent -  pentru care am pregătit un dans popular românesc, o probă sportivă şi o şedinţă foto pe plajă. Sper din tot sufletul să trec cu bine peste aceste probe şi, de ce nu, să câştig concursul”, povesteşte Loredana, zâmbind.

Finala concursului Miss World 2009 va avea loc în 12 decembrie.  În plus, cea mai frumoasă româncă ştie şi ce o aşteaptă, dacă va reuşi să-şi adjudece titlul de Miss World. „Dacă voi câştiga, va trebui ca, timp de un an de zile, să particip la şi să intreprind  acte caritabile”, mai spune Loredana.

Un pahar de şampanie pentru Miss


Aşa cum trebuie sărbătorită orice reuşită, de la petrecerea organizată în cinstea Loredanei nu a lipsit şampania. Prietenii şi toţi invitaţii au cinstit un pahar de şampanie pentru Miss World România 2009 şi au ţinut să o felicite din nou  pe frumoasa bistriţeancă pentru reuşita sa.

„Mă bucur tare mult pentru Loredana şi o felicit petru titlul obţinut. Este o tipă drăguţă, amabilă şi prietenoasă. Şi cred că acest titlu este o mare realizare”, a precizat Anca Medena, o prietenă a Loredanei.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite