Bacalaureat Bistriţa: Peste 1000 de elevi supravegheaţi de Big Brother la examen

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi începe greul pentru elevii care şi-au picat bacalaureatul în sesiunea din vară. Peste o mie de absolvenţi vor susţine astăzi proba la Limba şi literatura română.

Potrivit Inspectoratului Şcolar Judeţean, anul acesta s-au înscris pentru proba de la Limba şi literatura română 1015 elevi, majoritatea după ce şi-au căzut examenul în sesiunea din vară, dar şi cei care au rămas corigenţi la sfârşitul clasei a XII-a şi care au trecut clasa abia în această vară.

O noutate pentru examenul care începe astăzi la Bistriţa este prezenţa camerelor de supraveghere. „În toate cele patru centre de examen au fost montate camere de supraveghere. Chiar dacă la sesiunea din vară nu au fost camere în nici o secţie, de această dată am vrut să evităm probleme şi s-au montat peste tot", a explicat Anamaria Leuca, purtătorul de cuvânt al IŞJ BN.

Un elev de la Grigore Moisil a fost prins cu fiţuici

Cea de-a doua probă scrisă, la Limba şi Literatura maternă, se va desfăşura pe 30 august. Proba obligatorie a profilului - proba E)c), examen scris, va avea loc pe  31 august, iar cea la alegere, conform profilului şi specializării, e programată pe  2 septembrie. Rezultatele vor fi afișate pe 4 septembrie, iar în aceeași zi, până la ora 20, vor putea fi depuse contestațiile, urmând ca pe 7 septembrie elevii să-și vadă rezultatele finale.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite