Bistriţa : Amenzi de aproape 10.000 pentru transportatorii din judeţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bistriţa : Amenzi de aproape 10.000 pentru transportatorii din judeţ
Bistriţa : Amenzi de aproape 10.000 pentru transportatorii din judeţ

Poliţiştii bistriţeni au luat în vizor, timp de o săptămână, mai multe firme de transport persoane şi mărfuri din Bistriţa-Năsăud. Aceştia au verificat 150 de autovehicule şi au aplicat amenzi de aproape 10.000 de lei.

Timp de o săptămână, poliţiştii bistriţeni au verificat mai multe autobuze, microbuze şi autovehicule  destinate transporturilor de persoane şi mărfuri cu masa maximă autorizată mai mare de 12,00 tone.  Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Judeţean de Poliţiei, în urma controalelor efectuate, au fost verificate 89 care transport persoane şi alte 61 destinate transportului de mărfuri. Poliţiştii au aplicat 73 de sancţiuni contravenţionale  a căror valaore este de aproximativ 10.000 de lei. Principalele nereguli sesizate în urma controalelor au fost nerespectarea privind circulaţia pe drumurile publice sau cea referitoare la transporturile rutiere publice.

Acţiunea de control a avut loc în perioada 10-16 septembrie şi a vizat verificarea gradului de siguranţă al acestor maşini, a legalităţii transporturilor efectuate şi, nu în ultimul rând, starea psihică şi fizică a conducătorilor auto.

Bistriţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite