Bistriţa : O nouă victorie pentru handbalul feminin- Adevărul la minut

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Citiţi ştirile zilei. Aflaţi mai multe despre victoriile obţinute de sportivii bistriţeni la competiţiile de handbal şi gimnastică ritmică, dar şi despre afecţiunile de sezon cu care se luptă bistriţenii. 

HADBAL

O nouă victorie pentru handbalul feminin

Echipa de handbal feminin CSM LPS Bistriţa a câştigat, la diferenţă de şapte goluri, meciul de ieri, cu echia Dolchimex Caracal. Hanbalistele antrenate de Iuliu Crăciun  încheiat meciul cu scorul final 42 -35 şi au marcat astfel  a treia victorie consecutivă de la înfiinţarea echipei, în acest an. (I.S.)

AFECŢIUNI

Peste 900 de bistriţeni cu probleme respiratorii

Un număr de 972 de persoane din judeţ au fost diagnosticate cu infecţii acute ale căilor respiratorii. Potrivit unei statistici a Direcţiei de Sănătate Publică, 23 dintre aceştia au fost internaţi în spital. Cei mai afectaţi de aceste infecţii sunt copiii. Mai bine de jumătate din numărul bolnavilor, adică 425, sunt copii cu vârste sub patru ani. (I.S.)

PERFORMANŢĂ

Două medalii de aur la gimnastică

Mălina Moldovan şi Cosmina Cioban au obţinut fiecare câte o medalie de aur, la finalul competiţiei „Cupa de Cristal”, desfăşurată timp de două zile la Bistriţa. Concursul de gimnastică ritmică, organizat de Liceul cu Program Sportiv, a început de vineri şi a fost o competiţie interjudeţeană. (I.S.)

Bistriţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite