„Bătălie“ electorală cu struţi şi ouă, la Bistriţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei şase struţi din fibră de sticlă, pictaţi în diverse culori şi înalţi de 1,5 metri, care au fost amplasaţi, anul trecut, pe străzile Bistriţei de către Primăria condusă de Ovidiu Creţu (PSD) vor fi duşi în depozite dacă PDL câştigă alegerile locale, a declarat Ioan Oltean.

Secretarul general al PDL, Ioan Oltean, a declarat, marţi, la depunerea candidaturilor PDL pentru Primăria şi Consiliul Local Bistriţa, că, imediat după ce candidatul PDL va câştiga alegerile pentru funcţia de primar, va muta struţii de pe străzile Bistriţei în depozite, deoarece nu au nicio legătură cu oraşul.

„A doua zi după ce vom câştiga alegerile, şi sper ca Doamne-Doamne să ne ajute, o să mutăm struţii, să îi ducem într-un depozit să nu îi mai lăsăm prin oraş. Mă deranjează fiindcă nu reprezintă Bistriţa. Iertaţi-mă, mă duc, îi văd şi mă întreb ce legătură are struţul cu municipiul Bistriţa, cu noi, cetăţenii şi locuitorii acestui oraş, nu văd nicio legătură. Fiţi convinşi că şi ouăle vor avea aceeaşi soartă", a spus Ioan Oltean, citat de Mediafax.

Ioan Oltean s-a referit la şase struţi din fibră de sticlă, pictaţi în diverse culori, având o înălţime de 1,5 metri, care au fost amplasaţi, anul trecut, pe străzile oraşului de către Primăria Bistriţa condusă de Ovidiu Creţu (PSD), după ce struţul a fost declarat mascota oraşului. Câţiva struţi se află lângă Biserica Evanghelică din Bistriţa şi completează peisajul alături de nouă ouă gigant, tot din fibră de sticlă, care au fost amplasate în oraş înainte de Paşte.

PDL Bistriţa a depus, marţi, la Biroul Electoral Bistriţa, candidatura lui Vasile Moldovan la funcţia de primar al oraşului şi lista de consilieri a partidului.

Principalul contracandidat al lui Vasile Moldovan este primarul în funcţie, Ovidiu Creţu (PSD), care candidează la un nou mandat din partea USL.

adevarul.ro îţi va prezenta în campania electorală cele mai interesante informaţii din Cluj despre campanie, alegeri şi candidaţi. Pe adevarul.ro vei putea afla în timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012. 

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite