Bătaie în curtea unei şcoli din Bistriţa-Năsăud. Un elev a ajuns la spital plin de sânge

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un conflict între un elev de clasa a XI-a şi un altul de clasa a IX-a a adus la o bătaie în toată regula vineri dimineaţa în curtea liceului din Maieru. Unul dintre elevi a ajuns la spital cu răni în zona capului după altercaţie.

Conflictul a început în urmă cu câteva zile, potrivit poliţiştilor, după ce un băiat de clasa a IX-a a încercat să intre într-o sală de clasă în care aveau ore nişte elevi cu doi ani mai mari, când i s-a interzis acest lucru. Bobocul a ajuns acasă de la ore şi i-a mărturisit întâmplarea fratelui său mai mare, elev şi el în liceu, iar acesta a vrut răzbunare.

De aici şi până la o bătaie în toată regula în plină curte nu a mai fost decât un pas. Iacob A. fratele cel mare care a pornit cearta cu colegul său care i-a interzis mezinului să intre în clasă, a ajuns la rândul său victimă după ce mai mulţi elevi au sărit împotriva lui. Potrivit poliţiştilor, trei elevi de 16 ani, Anghel M., Florin C. şi Ioan G.,toţi din Rodna sunt, cercetaţi pentru lovire şi agresiuni, iar în interiorul liceului s-a deschis o anchetă.

Martorii bătăii spun însă că au fost opt cei care au sărit să-l bată pe Iacob, dar poliţia a ridicat doar trei. „În primul rând, au fost opt persoane care l-au atacat prin spate lovindu-l în cap, trântindu-l la pământ şi lovindu-l cu picioarele, lăsându-şi toti urmele de bocanci pe faţa şi pe spatele victimei. Leziuni are destule: hematom cervical, clavicula dreapta rupta, posibil fractură de maxilar inferior. S-a pus problema să fie transportat la Cluj pentru investigaţii mai amănunţite, numai doctorii ştiu de ce. Acum e internat la Bistriţa", povesteşte o rudă a băiatului.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite