Bistriţa : (UPDATE) Bărbatul a fost lovit în creştetul capului de o creangă a murit pe loc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul în vârstă de 42 de ani se află în pădure pe Dealul Târgului, când o creangă a căzut peste el provocându-i moartea.


UPDATE: Din cercetările efectuate de poliţişti la faţa locului a reieşit că bărbatul în vârstă de 42 din localitatea Cepari se afla în pădure pentru a-şi tăia lemne pentru gospodăria proprie nefiind angajat al unei societăţi. Acesta nu a aşteptat sosirea pădurarului pentru a-i indica cum trebuie tăiate lemnele şi acest lucru l-a omorât.

„A mers în pădure şi nu a aşteptat sosirea pădurarului, care era plecat la o altă partidă şi s-a apucat de tăiat. A tăiat prima creangă care în cădere a agăţat alta, şi l-a lovit în creştetul capului, provocândui moartea“ a precizat Claudia Creţa, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie.


Se pare că bărbatul se afla în pădure pentru a-şi tăia nişte lemne, când creanga unui copac a căzut peste el. Lovitura i-a fost fatală, medici de la Ambulanţă nemaiputând să facă nimic când au ajuns la faţa locului.

Purtătorul de cuvând al Serviciului de Ambulanţă Bistriţa-Năsăud Ancuţa Vituşhinski  că la această ora se aşteapătă venirea criminaliştilor. „ Bărbatul prezenta leziuni incompatibile cu viaţa, motiv pentru care nu s-au putut aplica măsuri de resuscitare“, a mai precizat medicul Anca Vituşhinski.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite