GALERIE FOTO: Dansatorii de la Andrei Mureşanu au câştigat etapa locală a Cupei Liceelor la street-dance

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trupa de street-dance B-Cult de la Colegiul Naţional Andrei Mureşanu a câştigat faya locală a Cupei Liceelor la stree-dance din judeţul Bistriţa-Năsăud. Alături de B-cult, la Bucureşti pe 12 martie vor pleca şi Electricks de la Colegiul Tehnic Infoel şi fetele de la Under Image de la Liceul cu Program Sportiv. 

Participanţi pentru a treia oară la această competiţie, elevii de la Andrei Mureşanu au reuşit de această dată să se califice la etapa naţională, şi nu oricum, chiar de pe locul I. Cei şapte membri ai trupei din Bistriţa s-au bucurat enorm pentru premiul obţinut, mai ales după ce anul trecut au terminat primii sub linia celor care au mers mai departe.

VEZI GALERIE FOTO


Potrivit organizatorilor, la ediţia de anul acesta, echipele au evoluat foarte mult faţă de anii trecuţi şi nu se arată a fi cu nimic mai prejos decât cei cu care vor concura la Bucureşti. „Am fost şi anii trecuţi în juriu şi vă spun sincer că a câştigat echipa care a fost cea mai bună şi care a evoluat foarte mult faţă de anii trecuţi. La cum i-am văzut anul acesta, sunt fără îndoială în top trei la nivelul ţării alături de Constanţa şi Bucureşti. La noi poate e mai multă informaţie şi competiţie mai strânsă, mai multe trupe şi de aceea e puţin altfel, dar cei de aici au dovedit că pot să muncească mult şi sunt sigur că vor face o figură frumoasă la faza naţională", a declarat Alexandru Marte, unul dintre membrii juriului şi dansator în trupa Jackpot din Bucureşti.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite