BISTRIŢA : Bebeluş ars dus la Târgu Mureş cu răni grave

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bebeluş de doar două luni din localitatea Dipşa a suferit răni grave marţi după masa în urma unui incendiu care i-a cuprins pătuţul. Copilul a fost internat într-o clinică de specialitate din Târgu Mureş.

Copilul se afla în casă, doar cu fratele mai mare, de doi ani şi jumătate. Mama a fost ieşită puţin din casă în momentul în care s-a pornit incendiul și nu poate explica ce a dus la producerea acestuia, motiv pentru care poliţia şi pompierii încă mai încearcă să stabilească cum s-a produs accidentul şi dacă părinţii se fac vinovaţi pentru neglijenţă. „Din primele cercetări, a rezultat că într-un moment în care bebelușul aflat într-un pătuț și fratele acestuia de 2 ani și jumătate erau nesupravegheați de un adult, pătuțul a luat foc, iar bebelușul a suferit arsuri pe corp", transmite Antonela Gorgan. purtătorul de cuvânt al IPJ BN.

Bebeluşul care a suferit arsuri de gradul II, III şi IV a fost transportat de urgenţă cu un echipaj SMURD la Târgu Mureş. „Noi nu am intervenit pentru stingerea focului, care am înţeles că a fost doar la nivelul pătuţului în care se afla copilul, dar am trimis un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă care l-a transportat până în Reghin acolo unde a fost preluat de un alt echipaj din Mureş", explică purtătorul de cuvânt al ISU BN, Marius Rus.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite